Connect with us

Hi, what are you looking for?

SPORTS

Το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2018 – 2019

Το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2018 – 2019

Με το πόδι στο… γκάζι, περιμένοντας ν’ ανάψουν τα φώτα της εκκίνησης βρίσκονται όλες οι ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης «Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2018 – 2019», το οποίο θα δώσει το εναρκτήριο τζάμπολ το μεσημέρι της Κυριακής.

Την «αυλαία» για φέτος θ’ ανοίξουν ο Αετός 2 με τους Λύκους σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που αναμένεται να «κλέψει» τις εντυπώσεις της αγωνιστικής. Η ομάδα του Κιμιγκέλη ενισχύθηκε σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, πραγματοποιώντας «πλιάτσικο» στους Βετεράνους, που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, προσθέτοντας έτσι στο δυναμικό τους παίκτες όπως οι Δεββές, Λόντος, Παλαμάς, Μητσέας και Δεμπερδεμίδης. Από την πλευρά του ο Αετός 2 δεν άλλαξε πολλά πράγματα και συνάμα ενισχύθηκε με τον εξαιρετικό χειριστή της μπάλας Δημήτρη Ποιμενίδη.

Στο μεταξύ, το βλέμμα στην «κορυφή» έχουν στρέψει και αυτή τη σεζόν οι περσινοί φιναλίστ που υποδέχονται τους ανανεωμένους Ζευς. Ο Αετός 1 «ψήλωσε» ακόμα περισσότερο με την προσθήκη των Σολδάτο, Γεωργακούδη και Παπαβασιλείου, δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο κάτω απ’ το καλάθι. Οι Ζευς «απορρόφησαν» σημαντικούς και αξιόλογους παίκτες από τους διαλυμένους Γερόλυκους όπως οι Κυριαζόπουλος, Θεολόγου, Κουτσογιαννόπουλος, ενώ σημαντική είναι και η μεταγραφή του «μπόμπερ» Γαλάνη από τους Επαλαίμαχους.

Τέλος, στην «αρένα» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα… κονταροχτυπηθούν οι νεοφώτιστοι πυροσβέστες απέναντι στους Two Brothers. Ερωτηματικό αποτελεί για την ώρα κατά πόσο οι… νέοι είναι «on fire», ενώ οι Two Brothers διατήρησαν τον βασικό τους κορμό, έχοντας μάλιστα τη χαρά να δουν τον Κώστα Παγανιά να επιστρέφει μετά από ένα χρόνο απουσίας ξανά στο δυναμικό τους.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αθλητική Ένωση Σαντορίνης και το Λιμεναρχείο αναβάλλεται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η Αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 4/11/2018
Αετός 2 – Λύκοι (13:30)
Ζευς – Αετός 1 (17:00)
Πυροσβεστική – Two Brothers (18:45)
Ρεπό: Πήγασος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ