Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο Όμιλος Συγγελίδη, εγγύηση για την MG στην Ελληνική αγορά

Προβλέποντας τις εξελίξεις και τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς στην αυτοκίνηση, η Syngelidis Automotive Companies κάνει στοχευμένες επιλογές με την πλέον πρόσφατη από αυτές, την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των μοντέλων MG. Το Sport 24 ήταν -και- εκεί για να πάρει μια γεύση από όλη τη γκάμα των μοντέλων και να σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις.

Η επιστροφή της MG στην Ελληνική αγορά είναι γεγονός! Και αυτό οφείλεται στο ότι αποτέλεσε μέρος του οράματος του Ομίλου Συγγελίδη, ο οποίος δημιούργησε και συνεχίζει να επεκτείνει στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό αυτοκινητιστικό οικοσύστημα εναρμονισμένο στον ραγδαία μεταβαλλόμενο χώρο της κινητικότητας. Η MG Motor που με πορεία σχεδόν ενός αιώνα, έχει γράψει τις δικές της χρυσές σελίδες στην παγκόσμια ιστορία της αυτοκίνησης.

Τώρα, έρχεται εκ νέου, με απόλυτα σύγχρονες προτάσεις στη γκάμα των μοντέλων της, να επαναπροσδιορίσει τον όρο του Value for Money και να προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους. Στην παρουσίαση μάθαμε και για τις τιμές με τις οποίες θα είναι διαθέσιμα τα μοντέλα και πρέπει να πούμε πως είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως η MG προσφέρει τη δυνατότητα σε κάποιον με budget αυτοκινήτου της μικρής κατηγορίας, να βρεθεί με ένα επαρκέστατο σε όλους τους τομείς, μικρομεσαίο SUV.

Πιο συγκεκριμένα, με κόστος κάτω από 19.000 ευρώ, η MG προσφέρει το MG ZS- λίγα πράγματα για τα οποίο, θα δούμε πιο κάτω. Ως μέλος του Ομίλου εταιρειών SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation), ενός εκ των σημαντικότερων Κατασκευαστών στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως, η MG έχει το προνόμιο να διαθέτει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε τεχνολογικό επίπεδο, τόσο για το hardware των αυτοκινήτων της, όσο και για το software.

Να θυμίσουμε πως η SAIC Motor είναι η 6 η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, ενώ έγινε ο πρώτος Όμιλος Εταιριών αυτοκινήτου στην Κίνα, του οποίου οι ετήσιες πωλήσεις ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια οχήματα και δεν είναι καθόλου τυχαία η συνεργασία με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και την Ευρώπη.

Τα μοντέλα της MG, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων οδηγών και προσφέρονται ως πραγματικά έξυπνα, βιώσιμα και οικονομικά, έχοντας σχεδιαστεί ανάλογα, ξεκινώντας από “λευκό χαρτί”. Η διάθεσή τους ήδη έχει αρχίσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης και τα σχόλια που έχουν αποσπάσει είναι έως και διθυραμβικά.

Με προτάσεις για κάθε ανάγκη, η MG δείχνει έμπρακτα την πολύ εύστοχη τοποθέτησή της στην αγορά, κάτι που αναμένεται πως θα τονιστεί περαιτέρω και με την υποστήριξη του μεγαλύτερου Ομίλου Εταιρειών Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αυτή του Ομίλου Συγγελίδη -Syngelidis Automotive Companies- που αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου, αλλά και την καλύτερη δυνατή προσέγγιση των αναγκών του αγοραστή, πριν αλλά και μετά την αγορά.

Ήδη το δίκτυο των επίσημων διανομέων και επισκευαστών έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την Ελληνική επικράτεια. Σε όλα τα καταστήματα της MG, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της γκάμας με την οποία γίνεται το επαναλανσάρισμα της μάρκας στην Ελληνική αγορά.

Μιλάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα ποικιλία επιλογών, που περιλαμβάνει συνολικά 7 προτάσεις μοντέλων και θα καλύψει ιδανικά όλες τις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, είτε θέλουν να ξεκινήσουν το “ταξίδι” τους στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, είτε να επιλέξουν κάποια από τις υβριδικές ή τις εκδόσεις με τους κινητήρες βενζίνης.

Ξεκινώντας από το MG ZS, που προσφέρεται στην ελληνική αγορά τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με δύο επιλογές κινητήρων βενζίνης, είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η MG “συστήνεται” στην ελληνική αγορά. Τα MG4 και MG5, είναι οι δύο αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις της γκάμας, που κάνουν τη διαφορά προσφέροντας ασυναγώνιστη τεχνολογία και ανάλογη τιμολογιακή προσέγγιση.

Το MG4 έχει εκθειαστεί από τα αυτοκινητικά μέσα της Μεγάλης Βρετανίας, που παραδοσιακά είναι μια “δύσκολη” αγορά για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου. Αντίστοιχα, το MG5 είναι μια μεγαλύτερη πρόταση με τις ίδιες αρετές, που ενσωματώνει ακόμα περισσότερα χρηστικά στοιχεία, όπως είναι η δυνατότητα φόρτισης συσκευών από τη μπαταρία του, με την τεχνολογία “Vehicle to Load”.

Ως μεγαλύτερη επιλογή και με σαφώς πολυτελή χαρακτήρα, βενζινοκίνητο ή plug-in υβριδικό, το MG HS έρχεται να δώσει την απόλυτη απάντηση στην κατηγορία των premium SUV. Όλα τα μοντέλα της MG, καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών (ή 150.000 χλμ.), η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια που προσφέρεται σε καινούργιο αυτοκίνητο στην αγορά.

Με αυτή την καινοτομία, η MG διασφαλίζει πως κάθε κάτοχος νέου μοντέλου MG, απολαμβάνει την πιο άνετη οδηγική εμπειρία και θα εξακολουθήσει να το κάνει για 7 ξένοιαστα χρόνια. Η MG θα συνεχίσει με μοντέλα – εκπλήξεις, που θα έχουν υποδειγματική τοποθέτηση στην Ελληνική αγορά με τις ιδιαιτερότητές της και στη διαδρομή αυτή που ξεκινάει τώρα και ένα είναι απολύτως σίγουρο:

Ολόκληρη η πορεία προς την κορυφή της Ελληνικής αγοράς, θα γίνει με τον τρόπο που αρμόζει σε μια εταιρεία με την ιστορία και τα χαρακτηριστικά που κάνουν την MG να ξεχωρίζει διαχρονικά. Η Syngelidis Automotive Companies οραματίζεται ένα μέλλον όπου οι καινοτόμες λύσεις και οι υπηρεσίες στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, θα είναι προσβάσιμες σε όλους στην Ελλάδα.

Οι προσπάθειες του Ομίλου είναι εστιασμένες στην παροχή κορυφαίων, υψηλής ποιότητας, βιώσιμων και προσιτών λύσεων κινητικότητας που βελτιώνουν τη ζωή των πελατών του. Το όραμα του Ομίλου Συγγελίδη είναι η δημιουργία ενός παγκοσμίου φήμης αυτοκινητιστικού οικοσυστήματος που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια, την περιβαλλοντική ευθύνη και την ικανοποίηση των πελατών, ενισχύοντας παράλληλα την καινοτομία, την ποικιλομορφία και τη συνεργασία.

Στόχος των δραστηριοτήτων του Ομίλου είναι να στέκεται πάντα ως η απόλυτα αξιόπιστος και σεβαστός συνεργάτης για τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους μετόχους και τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς όλοι, σε κάθε μια από τις εταιρείες της SG Automotive Companies, εργάζονται για ένα φωτεινότερο και πιο συνδεδεμένο μέλλον με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εδώ και πενήντα χρόνια, η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα όσο και νοσταλγική εκδήλωση που αφορά τα κλασικά αυτοκίνητα. Φέτος, ο αγώνας ξεκινά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τις στιγμές που φορτίζετε, περιμένετε τους αγαπημένους σας ή απολαμβάνετε λίγο χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις σας, τώρα το Volvo σας εξοπλίζεται καλύτερα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σε όλες τις εποχές, τα πρωτότυπα που παρουσιάζει η κάθε εταιρεία είναι από λίγο έως πολύ καθοριστικά για τη συνέχεια της ιστορίας της. Από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Volvo μένει πιστή στη δέσμευσή της για αποκλειστική διάθεση αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτου από το 2030 και μετά. Στο πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνεται και...