Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτό είναι το “παπί” που κάνει μόνο 2 χιλιάδες και έχει 2 χρόνια εγγύηση

Το νέο Flash της UM Motorcycles, της οποίας τα μοντέλα διατίθενται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., είναι η σύγχρονη απάντηση για τη μετακίνηση στην πόλη, συνδυάζοντας αρμονικά τα πλεονεκτήματα δύο κατηγοριών: εκείνων των underbones (παπιών) και των scooters. Ελαφρύ και ευέλικτο για την πόλη αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή, το Flash 125 LΖ ξεχωρίζει.

Με τις δυναμικές του γραμμές, το επιθετικό του πίσω τμήμα με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες, τη νέα μοντέρνα ψηφιακή οθόνη ενδείξεων και τον πρακτικό αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σέλα, το Flash ξεχωρίζει. Ακόμα, στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχουν δύο χρηστικοί, ανοιχτοί αποθηκευτικοί χώροι, απογειώνοντας έτσι την πρακτικότητα για την καθημερινή χρήση.

Το νέο παπί της UM, είναι η πρακτική και οικονομική επιλογή για κάθε μετακίνηση. Εφοδιάζεται με μεγάλους τροχούς 17 ιντσών, που το κάνουν άνετο και εύχρηστο στην καθημερινή οδήγηση. Παράλληλα, τα περιφερειακά φώτα LED, τόσο ο προβολέας, όσο και το πίσω φανάρι και τα φλας, εκτός του ότι αναβαθμίζουν την εικόνα του σύγχρονου συνόλου, συμβάλλουν καθοριστικά στην ασφάλεια των μετακινήσεων κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Το Flash διατίθεται σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, ενώ οι περιφερειακές λεπτομέρειες στο χρώμα του χαλκού αναδεικνύουν την προσοχή στη λεπτομέρεια της κατασκευής, απογειώνοντας την αισθητική του συνόλου. Το Flash εξοπλίζεται με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην «ποδιά» του, ενώ διαθέτει και σχάρα στο πίσω μέρος.

Παράλληλα, η μεγάλη και άνετη σέλα, προσφέρει υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω κρύβει χώρο αποθήκευσης ικανό για τα καθημερινά μικροαντικείμενα. Επίσης οι χούφτες στο τιμόνι εξασφαλίζουν άνεση και προστασία στις μετακινήσεις. Ακόμα ένα εντυπωσιακό στοιχείο εξοπλισμού είναι ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας.

Το νέο UM Flash εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση ισχύος 8,6 ίππων και 8,8 Nm ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το νέο παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.

Η προσιτή τιμή των 2.000€, που πλαισιώνεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, αναδεικνύει ακόμα πιο πολύ τον ολοκληρωμένο και value for money χαρακτήρα του νέου UM Flash που έχει όλα τα πλεονεκτήματα του παπιού, οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου (αν ο αναβάτης το έχει πάνω από 6 χρόνια, είναι μεγαλύτερος των 27 ετών και έχει κάνει 3 πρακτικά μαθήματα- όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία) αλλά τα συνδυάζει με την ευχρηστία και την υψηλή αισθητική ενός σύγχρονου δίκυκλου για τον αναβάτη που ξέρει τι θέλει και δε χρειάζεται να ξοδέψει πολλά για να το αποκτήσει.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εδώ και πενήντα χρόνια, η ΦΙΛΠΑ διοργανώνει αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα όσο και νοσταλγική εκδήλωση που αφορά τα κλασικά αυτοκίνητα. Φέτος, ο αγώνας ξεκινά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για τις στιγμές που φορτίζετε, περιμένετε τους αγαπημένους σας ή απολαμβάνετε λίγο χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις σας, τώρα το Volvo σας εξοπλίζεται καλύτερα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σε όλες τις εποχές, τα πρωτότυπα που παρουσιάζει η κάθε εταιρεία είναι από λίγο έως πολύ καθοριστικά για τη συνέχεια της ιστορίας της. Από...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Volvo μένει πιστή στη δέσμευσή της για αποκλειστική διάθεση αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτου από το 2030 και μετά. Στο πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνεται και...