Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η κορυφαία έκδοση του πιο ξεχωριστού μικρού έρχεται Ελλάδα

Το DS 3 Esprit de Voyage διαθέτει ένα φωτεινό εσωτερικό σε απόχρωση Pebble Grey, με το δέρμα Nappa να «αγκαλιάζει» εκτενώς το ταμπλό, συνοδευόμενο από το χαρακτηριστικό ανάγλυφο του Esprit de Voyage. Αυτός ο σχεδιασμός, αποτυπώνει την επιθυμία να προωθηθεί η τεχνογνωσία της DS Automobiles από το Παρίσι.

Η εμφατική αποτύπωση ενός χάρτη της Ευρώπης στο ταμπλό, με ακτίνες που εκπέμπονται από ένα σημείο του Παρισιού, αντιπροσωπεύουν με τον πλέον κομψό τρόπο, τον τόπο καταγωγής αυτής της συλλογής: το DS Design Studio Paris. Τα καθίσματα έχουν φινίρισμα δύο υλικών, ύφασμα και δέρμα Nappa σε απόχρωση Pebble Grey, ενώ προαιρετικά, μπορούν να είναι από δέρμα Basalt Black Grained.

Στα μαρσπιέ των εμπρός θυρών, εντοπίζουμε επίσης την υπογραφή Esprit de Voyage με αυτόν τον εμβληματικό χάρτη και η Pearl Grey μπορντούρα της μοκέτας έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το εσωτερικό. Η Pebble Grey απόχρωση και στα προσκέφαλα, ενισχύει περαιτέρω την φωτεινότητα της καμπίνας, σε συνδυασμό με τις επενδύσεις των θυρών στην ίδια απόχρωση.

Εξωτερικά, η υπογραφή Esprit de Voyage είναι διακριτή στις μπροστινές πόρτες, ενώ και τα περιβλήματα των καθρεπτών έχουν ένα ειδικό σχέδιο χαραγμένο με λέιζερ, προσαρμοσμένο για να υποδηλώνει την κίνηση και την αεροδυναμική που συμβολίζει το ταξίδι. Στο μπροστινό μέρος, η μάσκα, με τα DS Wings και την αντίστοιχη γρίλια σε Gloss Black, ξεχωρίζει με τις χρωμιωμένες ψηφίδες.

Οι ζάντες Kyoto με διάμετρο 18 ιντσών, τώρα ειδικά προοριζόμενες για το Esprit de Voyage, διαθέτουν διαμαντένιο φινίρισμα σε απόχρωση Anthracite Grey, με ματ επίστρωση. Βασισμένο στις προδιαγραφές εξοπλισμού της έκδοσης Rivoli, το DS 3 Esprit de Voyage προσφέρει πρόσβαση και εκκίνηση χωρίς κλειδί, σύστημα πολυμέσων DS Iris με 3D πλοήγηση και ψηφιακό βοηθό με αναγνώριση φυσικών φωνητικών εντολών.

Στα διαθέσιμα πακέτα εξοπλισμού, περιλαμβάνονται θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, εσωτερικός καθρέφτης αυτόματης σκίασης χωρίς πλαίσιο, αλεξήλια με ενσωματωμένους φωτιζόμενους καθρέφτες με LED, εσωτερικός φωτισμός με διαισθητική ενεργοποίηση, φιμέ κρύσταλλα πίσω, καθώς και πίσω φώτα LED. Το DS 3 Esprit de VoyageEsprit de Voyage διατίθεται με μια ποικιλία κινητήριων συνόλων.

Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η 100% ηλεκτρική έκδοση με ισχύ 156 ίππων, μπαταρία 54 kWh και αυτονομία 402 χιλιομέτρων. Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμες οι εκδόσεις βενζίνης PureTech 130 Automatic (130 ίπποι με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων) και Diesel BlueHDi 130 Automatic (130 ίπποι με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και πάλι).

Παράλληλα, είναι διαθέσιμο σε εννέα χρωματικούς συνδυασμούς, με φινίρισμα σε δύο τόνους εκ των Platinum Grey, Polar White, Crystal Pearl, Artense Grey, Lacquered Grey ή Diva Red μαζί με Perla Nera Black οροφή ή με μονοχρωμία σε Platinum Grey, Perla Nera Black και Polar White. Το DS 3 Esprit de Voyage θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην Ελληνική Αγορά προς στο τέλος της χρονιάς.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι 550 αυτοί -κατά κύριο λόγο συλλέκτες- που θα αποκτήσουν τη “Ducati Diavel for Bentley” από μια άποψη είναι πολλοί, αν τους συγκρίνουμε με...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μετά το λανσάρισμα των 16 ηλεκτρικών πρωτοτύπων από τον ίδιο τον Άκιο Τογιόντα το Δεκέμβριο του 2021, η Toyota ανέβασε ραγδαία το ρυθμό εξέλιξης...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η SUV Alfa Romeo Tonale θα υποδέχεται το κοινό στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, 15123 Μαρούσι) έως και την Πέμπτη 4/1/2024. Το αυτοκίνητο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα van οχήματα διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στις πόλεις μας, κυρίως λόγω του αυξανόμενου αριθμού των δεμάτων που παραδίδουν αλλά η κίνησή τους...