Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πέντε καινούρια αυτοκίνητα με τιμή κάτω από 16 χιλιάρικα

Σε μια εποχή συνεχούς αύξησης των τιμών, συμπεριλαμβανομένων και των αυτοκινήτων, οι πιο οικονομικές επιλογές σήμερα κυμαίνονται από τις 14 έως τις 16 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για πέντε διαχρονικά citycars, που όμως έχουν να προσφέρουν ισάριθμες διαφορετικές προτάσεις για την κίνηση, κατά κύριο λόγο, στην πόλη. Ας τα δούμε, ξεκινώντας από το φθηνότερο:

1. Kia Picanto – Από 14.790 ευρώ


Στη λίστα, δεν είναι τυχαίο πως δεν θα βρείτε το ακριβότερο “αδερφάκι” του Picanto από τη Hyundai. Βλέπετε, η πρόταση της Kia, εκτός του ότι έχει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στα δικά μας μάτια σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική προσέγγιση της κατηγορίας, έχει και σημαντικά καλύτερη τιμή εκκίνησης για να προσελκύσει περισσότερους και μάλιστα, απόλυτα δικαιολογημένα.

2. Volkswagen up! – Από 15.400 ευρώ


Το Up! είναι το “μικρομέγαλο” της συγκεκριμένης λίστας, μια και παρά τις κρατημένες του διαστάσεις, έχει χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε μεγαλύτερο μοντέλο της Volkswagen. Είναι άνετο για τέσσερις, με στιβαρό πάτημα στο δρόμο και χωρίς να βάζει φωτιά στην άσφαλτο με τον κινητήρα του λίτρου, επιδεικνύει μοναδική ασφάλεια στον τρόπο που κινείται- κάτι που εισπράττει τόσο ο οδηγός, όσο και οι επιβάτες του.

3. Fiat Panda Hybrid – Από 15.800 ευρώ


Το Panda θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι “ο τελευταίος των Μοϊκανών” από τη Fiat που ξέρουμε και έχει αγαπήσει πάρα πολύς κόσμος ειδικά στην Ευρώπη. Ένα μικρό μοντέλο που δείχνει πως “το έκαναν” οι Ιταλοί και για πολλές δεκαετίες δεν είχαν αντίπαλο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η τελευταία του έκδοση με το υβριδικό σύνολο των 70 ίππων, είναι το καλύτερο αντίδοτο για το κυκλοφοριακό στρες των πόλεων.

4. Suzuki Ignis 1.2 Hybrid – Από 15.880 ευρώ


Το σύγχρονο Ignis είναι για τη Suzuki το αντίδοτο στο “μεγάλωμα” του Swift. Είναι όσο χαριτωμένο πρέπει για να το προσεγγίσουν οι νεότερες ηλικίες οδηγών και όσο ικανό θα ήθελαν όλοι όσοι ψάχνουν ένα μικρό αυτοκίνητο που να κάνει περισσότερες από μια δουλειές- όπως είναι αυτή της κυκλοφορίας στο κέντρο. Οι επιδόσεις του στον τομέα της οικονομίας, είναι πραγματικά εξαιρετικές.

5. Seat Ibiza – Από 15.990 ευρώ


Τα μοντέλα της Seat έχουν συλλήβδην το χαρακτήρα της έξυπνης αγοράς. Από αυτή την κατηγορία, δεν εξαιρείται το Ibiza, που ως ξεχωριστό brand έχει τη δική του δυναμική ειδικά στην ελληνική αγορά. Χώροι και χαρακτηριστικά μεγαλύτερου αυτοκινήτου, σε ένα οικονομικό πακέτο που μόνο ως προκλητικό μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού με χρήματα που άλλοι δίνουν supermini, η Seat έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ήδη για την Πονταντέρα ταξιδεύουν χιλιάδες λάτρεις του ιταλικού δίτροχου συμβόλου με τις δικές τους Vespa, για να συναντηθούν στις 18-21 Απριλίου στη μεγάλη...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, τα αμιγώς ηλεκτρικά μονοθέσια της Formula E βρέθηκαν στη συγκεκριμένη πίστα, η οποία χρησιμοποιείται (με ολόκληρη τη χάραξή...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εδώ έχουμε -αλφαβητικά- τα επτά SUV μοντέλα που περιμένουμε να δούμε μέσα στο 2024 και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί δεν αφορούν κάποια “ελίτ” αλλά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Έχει ξεχωριστή αξία να “ακούγεται” από επίσημα χείλη η αδυναμία του να ακολουθήσει η χώρα το ρυθμό ανάπτυξης των υπόλοιπων κρατών- μελών της Ε.Ε....