Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καρίμ Μπενζεμά: Τα TOP-5 αυτοκίνητα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο

Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2022, κάνοντας με το βραβείο της Χρυσής Μπάλας ένα παιδκό του όνειρο, πραγματικότητα. Ο 34χρονος Γάλλος έχει κάνει βέβαια και άλλα παιδικά του όνειρα πραγματικότητα, ανάμεσά τους και μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή αυτοκινήτων.

Άλλωστε, ο Μπενζεμά δηλώνει λάτρης των supercar από μικρή ηλικία. Το πρώτο του αυτοκίνητο ήταν ένα Mini Cooper S, ενώ το πρώτο του ακριβό σπορ μοντέλο ήταν μια BMW M6. Η αγαπημένη του μάρκα από παιδί πάντως είναι η Ferrari.

Ας δούμε παρακάτω τα TOP-5 αυτοκίνητα από την πλούσια συλλογή του Καρίμ Μπενζεμά.

Bugatti Chiron

Ο Μπενζεμά έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Bugatti, οπότε δεν θα μπορούσε να μην έχει στο γκαράζ του την εντυπωσιακή Chiron των 1.500 ίππων.

Bugatti Veyron

Η παλιότερη από τις δύο Bugatti της συλλογής του είναι μια πολύ σπάνια έκδοση του 2007 που ονομάζεται Pur Sang. Έχουν κατασκευαστεί πέντε αντίτυπα από την ειδική αυτή έκδοση του supercar των 1.001 ίππων και υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόλις δύο: η δική του και μία ακόμη.

Mercedes-AMG SLR McLaren

Σχετικά παλιό αλλά σπάνιο αυτοκίνητο που εξελίχθηκε την εποχή που η Mercedes-Benz κατείχε ποσοστό 40% της βρετανικής McLaren (2003). Ο υπερτροφοδοτούμενος V8 των 5,4 λίτρων αποδίδει 630 ίππους.

Ferrari 488 Pista

Η πιο σκληροπηρυνική από τις Ferrari που έχει στη συλλογή του ο Μπενζεμά. Το εξελιγμένο ειδικά για οδήγηση σε πίστα supercar κινείται από έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 3,9 λίτρων που αποδίδει 720 ίππους.

Audi RS 6

Δεν είναι τόσο ιδιαίτερο όσο τα υπόλοιπα supercars που φιλοξενεί στο γκαράζ του ο Καρίμ, είναι όμως αυτό που απολαμβάνει να οδηγεί στην καθημερινότητά του, εκτιμώντας την ταχύτητα, την άνεση, την ευρυχωρία και την ευκολία. Άλλωστε, το πανίσχυρο μοντέλο της Audi κινείται από έναν 4λιτρο V8 twin-turbo 600 ίππων!

Δείτε στο παρακάτω video τον Καρίμ Μπενζεμά να μιλά για τα αυτοκίνητά του.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο SUV αυτοκίνητο στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Mazda και θα γίνει η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Σε αυτήν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ήταν το 9ο και είχε τον πλέον διεθνή χαρακτήρα από κάθε άλλη φορά, ήταν αφιερωμένο σε αυτήν ακριβώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκειται για ένα μοντέλο συνώνυμο της διασκέδασης, της ελευθερίας και των επιδόσεων. Και σήμερα οι οπαδοί του σε όλο τον κόσμο έχουν κάθε λόγο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέλιξης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, η νέα BMW X3 υποβάλλεται στην τελική ρύθμιση όλων των συστημάτων ελέγχου πλαισίου...