Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Black Friday: Δείτε προσφορές για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ηλεκτρικά σκούτερ και ποδήλατα

Στο πλαίσιο της Black Friday, σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, υπάρχουν προσφορές για καινούρια αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκούτερ και ηλεκτρικά ποδήλατα. Δείτε τες παρακάτω.

Opel: Ειδικές τιμές σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα

Η Opel συμμετέχει φέτος για πρώτη της φορά στον εμπορικό θεσμό του Black Friday προσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ελληνικής αντιπροσωπείας, οι πελάτες της μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της γκάμας. Επιπλέον, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σύντομο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τελικής τιμής για όλα τα μοντέλα της.

Η γκάμα επιβατικών Opel περιλαμβάνει τρία SUV, το τολμηρό Mokka, το πρακτικό Crossland και το μεγάλο Grandland, το σουπερμίνι Corsa και το ολοκαίνουριο οικογενειακό Astra. Το Πρόγραμμα Opel Black Friday ξεκίνησε την Τετάρτη 16/11 και ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Ducati: Εκπτώσεις έως 4.000 ευρώ

Τα 4.000 ευρώ φτάνει η έκπτωση για δημοφιλή μοντέλα της Ducati. Όπως λέει η επίσημη ανακοίνωση, το Ducati Athens δίνει έντονο κόκκινο χρώμα στη Black Friday έτσι ώστε οι φανατικοί φίλοι της Ducati να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα των ονείρων τους, και να βγούνε κερδισμένοι από τις ειδικές τιμές που ισχύουν σε κορυφαία μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ducati Panigale, Streetfighter, Diavel και Scrambler προσφέρονται σε ειδικές τιμές που θα ισχύουν μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το Ducati Athens για να δουν όλα τα επιλεγμένα μοντέλα Ducati και να επωφεληθούν από την έκπτωση της Black Friday.

Kosmoride: Ηλεκτρικά ποδήλατα και σκούτερ με όφελος έως και 3.000 €

Η Kosmoride, η εταιρία της Kosmocar που διαθέτει στην ελληνική αγορά ποδήλατα κορυφαίων μαρκών καθώς και τα ηλεκτρικά σκούτερ της ισπανικής Silence, στο πλαίσιο της Black Friday προσφέρει όλα τα e-bike και e-scooter με όφελος έως 3.000 € και 869 € αντίστοιχα. Παράλληλα, εκμηδενίζει την αναμονή για την επιδότηση του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” – η οποία φτάνει τα 1.300 € – άμεσα, τη στιγμή της αγοράς, είτε μέσω του e-shop είτε σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα της Kosmoride. Το διπλό αυτό όφελος που φτάνει έως και τα 4.300 ευρώ, ισχύει έως και τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες για τις Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες στο νέο e-shop της Kosmoride kosmoride.gr/black-friday και στη σελίδα της Silence kosmoride.gr/silence.

Yadea: Ηλεκτρικά σκούτερ με επιπλέον όφελος 10%

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Yadea στην Ελλάδα, η Mototrend SA, προσφέρει όλα τα 100% ηλεκτρικά scooter της μάρκας με επιπλέον έκπτωση 10%, πέραν της επιδότησης που φτάνει το 30% από το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”. Με μια επίσκεψη στον ιστότοπο www.yadea.net.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν το ηλεκτρικό σκούτερ που τους ενδιαφέρει μέσα από την πλούσια γκάμα μοντέλων, καθώς και να ενημερωθούν για τις όλες τις οικονομικές ελαφρύνσεις που συνοδεύουν την αγορά.

Η προσφορά ισχύει για όσους κάνουν παραγγελία σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο χρονικό διάστημα από 21 έως και 27 Νοεμβρίου 2022.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το EX30 ανακηρύχθηκε World Urban Car (Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης) για το 2024, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλες ανταγωνιστικές υποψηφιότητες. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στη Διεθνή Έκθεση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Swift αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή fun-to-drive και στυλάτα hatchbacks, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία από την πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του μοντέλου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...