Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Από αυτή την Παρασκευή, οι δρόμοι θα είναι πιο ασφαλείς για τα παιδιά μας

Είμαστε στην τελική ευθεία για τη Black Friday και οι προσφορές σε αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά ήδη, δώρα και κάθε άλλο καταναλωτικό προϊόν ή υπηρεσία έχουν ήδη ξεκινήσει. Χιλιάδες καταναλωτές περιμένουν τη συγκεκριμένη εκπτωτική περίοδο για να πετύχουν τις καλύτερες προσφορές στις αγορές τους.

Η Hellas Direct αποφάσισε να επενδύσει την ενέργεια, το χρόνο και τους πόρους που θα σπαταλούσε στον πόλεμο προσφορών της Black Friday σε κάτι πολύ πιο σημαντικό για όλους μας – και με μεγαλύτερη διάρκεια: την ασφάλεια των παιδιών μας!

Αντί για τη Black Friday λοιπόν, η Hellas Direct γιορτάζει τη #safefriday, στο πλαίσιο της οποίας μεταμορφώνει 100 σχολικές διαβάσεις, εξασφαλίζοντας έτσι για τα παιδιά μας ασφαλείς μετακινήσεις από και προς το σχολείο τους. Βελτίωση της σήμανσης στον δρόμο, νέες φωτεινές πινακίδες και επιδιόρθωση υποδομών που ήδη υπάρχουν, μετατρέπουν τις διαβάσεις έξω από σχολεία σε περάσματα ασφαλή για πεζούς και οδηγούς.

Η αρχή έγινε στον δήμο Γαλατσίου, όπου έγιναν εργασίες σε διαβάσεις έξω από σχολεία αλλά και σε μεγάλους δρόμους, τους οποίους διασχίζουν τα παιδιά για να φτάσουν στο σχολείο τους. Φυσικά θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και σε άλλους δήμους.

Το σκεπτικό πίσω από τη #safefriday

Όλοι κάθε χρόνο περιμένουμε τη Black Friday για να πετύχουμε καλύτερες προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες. Δεν θα ήταν όμως καλύτερο οι καλύτερες τιμές να ισχύουν όλο το χρόνο και όχι μόνο για μερικές ημέρες; Δεν θα ήταν καλύτερο ο καταναλωτής να απολαμβάνει κάθε μέρα την πιο συμφέρουσα τιμή για κάθε προϊόν και υπηρεσία που αγοράζει; Να αποκτά π.χ. το αυτοκίνητο των ονείρων του, αλλά και να το ασφαλίζει στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς!

Η Hellas Direct θεωρεί ότι οι συμφέρουσες και δίκαιες τιμές για τα ασφαλιστικά προϊόντα δεν πρέπει να αφορούν τους λίγους και τυχερούς που αγοράζουν ή ανανεώνουν την ασφάλειά τους μια συγκεκριμένη εβδομάδα, όπως στη Black Friday. Γι’ αυτό και τις προσφέρει όλο το χρόνο, σε όλους τους πελάτες της.

Και το έχει πετύχει αυτό, επενδύοντας σε τεχνολογικές υποδομές και ιδιόκτητα συστήματα αξιολόγησης κινδύνου και παραμετρικής τιμολόγησης, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει δίκαιες και ανταγωνιστικές τιμές σε όλους. Όχι για μερικές μέρες, αλλά κάθε μέρα.

Με δεδομένο λοιπόν πως για την Hellas Direct η περίοδος της Black Friday διαρκεί ουσιαστικά ολόκληρο το χρόνο, αντί για επιλεκτικές εκπτώσεις για μια συγκεκριμένη εβδομάδα, η εταιρία αποφάσισε να επενδύσει στην ασφάλεια των μετακινήσεων παιδιών και γονέων, από και προς τα σχολεία.

Για την Hellas Direct, η ανάγκη για ασφάλεια δεν περιορίζεται στις λίγες Black Friday ημέρες, ούτε αφορά λίγους. Μας απασχολεί κάθε μέρα και μας αφορά όλους. Καλή μας #safefriday λοιπόν!

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το EX30 ανακηρύχθηκε World Urban Car (Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης) για το 2024, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλες ανταγωνιστικές υποψηφιότητες. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στη Διεθνή Έκθεση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Swift αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή fun-to-drive και στυλάτα hatchbacks, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία από την πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του μοντέλου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...