Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Kia και Australian Open μαζί έως το 2028

Η Kia Corporation ανακοίνωσε την επέκταση της υποστήριξης της στο Australian Open έως το 2028, συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη συνεργασία της Κορεατικής μάρκας με τη διάσημη διοργάνωση Grand Slam του τένις που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2002.

Στο Australian Open 2023 (“AO23”) που διεξάγεται από 16 έως 29 Ιανουαρίου, η Kia στοχεύει να αναδείξει το όραμα και τη δέσμευσή της για βιώσιμη κινητικότητα, ενώ θα εμπνέει τους λάτρεις του τένις μέσω της χρήσης του logo “Movement inspires ideas”.

Για να σηματοδοτήσει το συνεχιζόμενο ρόλο της ως κύριος συνεργάτης του Australian Open και να τονίσει τη συγκεκριμένη συμμετοχή της στο AO23, η Kia διοργάνωσε μια επίσημη τελετή παράδοσης οχημάτων στην πλατεία Federation στη Μελβούρνη. Στελέχη της Kia και του Tennis Australia, καθώς και o δύο φορές πρωταθλητής του Australian Open Ραφαέλ Ναδάλ, που είναι άλλωστε και παγκόσμιος πρεσβευτής της Kia, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, η Kia παρέδωσε στους διοργανωτές του τουρνουά ένα στόλο 130 οχημάτων που περιελάμβανε τα δημοφιλή Carnival MPV, Sorento SUV, Sportage SUV και το πλήρως ηλεκτρικό crossover EV6. Τα οχήματα προορίζονται για να παρέχουν ασφαλή, άνετη και αποτελεσματική μεταφορά σε παίκτες, διαιτητές αγώνων και VIP στη Μελβούρνη κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Η Kia θα παρουσιάσει στο AO23 το νέο της αμιγώς ηλεκτρικό EV6 GT υψηλών επιδόσεων, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο Grand Slam Oval. Επιπλέον, οι επισκέπτες του AO23 θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με την Kia και τον Ναδάλ και να μάθουν περισσότερα για τη δέσμευση της μάρκας να συνεχίσει την προσπάθειά της ώστε να κατέχει ηγετική θέση στη βιώσιμη κινητικότητα.

Στο Kia Arena χωρητικότητας 5.000 θέσεων, το οποίο εγκαινιάστηκε ως ο τέταρτος μεγαλύτερος χώρος τουρνουά στο Melbourne Park πέρυσι, οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν, κυριολεκτικά, τα βήματα του ήρωά τους ως μέρος του διαδραστικού παιχνιδιού “Make your move”.

Καθώς παρακολουθούν τον Ραφαέλ Ναδάλ σε δράση σε μια μεγάλη οθόνη, θα μπορούν να επιχειρήσουν να αντιγράψουν τις κινήσεις του πρωταθλητή Australian Open και να παράγουν ηλεκτρισμό με τα βήματά τους, μέσω ενός ειδικού πατώματος, το οποίο αργότερα θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην τροφοδοσία των μοντέλων Kia EV6 στο στόλο οχημάτων του AO23.

Τέλος, η Kia φιλοξενεί 20 παιδιά από το Ίδρυμα Rafa Nadal στην εκδήλωση Kia Clubhouse. Η επίσκεψη θα επιτρέψει στα παιδιά να δημιουργήσουν αξέχαστες αναμνήσεις από εμπειρίες όπως η παρακολούθηση αγώνων του ΑΟ στο Rod Laver Arena, η συμμετοχή σε αγώνες τένις και η απόλαυση μιας ποικιλίας πολιτιστικών δραστηριοτήτων στη Μελβούρνη.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το EX30 ανακηρύχθηκε World Urban Car (Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης) για το 2024, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλες ανταγωνιστικές υποψηφιότητες. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στη Διεθνή Έκθεση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Swift αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή fun-to-drive και στυλάτα hatchbacks, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία από την πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του μοντέλου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...