Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Jeep Renegade & Compass: Νέες ειδικές εκδόσεις που εστιάζουν στην άνεση, την περιπέτεια και την πολυτέλεια

Η Jeep προσθέτει περισσότερες επιλογές στις γκάμες των Renegade και Compass. Πιο συγκεκριμένα, τα Plug-in Hybrid Renegade 4xe και Compass 4xe αποκτούν τη νέα ειδική έκδοση Upland, η οποία συνδυάζει την περιπετειώδη εμφάνιση και τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες με μια σειρά στοιχείων που κάνουν πιο πολυτελές και άνετο το εσωτερικό των δύο SUV.


Παράλληλα και αποκλειστικά για το υβριδικό Compass e-Hybrid προσφέρεται η νέα ειδική έκδοση High Altitude που δίνει έμφαση στην άνεση και την κομψότητα.

Jeep Renegade & Compass Upland

Η ειδική έκδοση Upland είναι διαθέσιμη στα Renegade και Compass με το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, το οποίο χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες και την μπαταρία χωρητικότητας 11,4 kWh προσφέρει υψηλή ισχύ 240 ίππων, τετρακίνηση και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 km.

Με την έκδοση Upland φίνεται έμφαση στις εκτός δρόμου δυνατότητες με προφυλακτήρες που προσφέρουν καλύτερες γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, αλλά και καθίσματα τα οποία προσφέρουν υψηλότερη αντοχή στη σκληρή χρήση και εύκολο καθάρισμα.

Παράλληλα, εντυπωσιακός είναι ο εξοπλισμός που περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, full-LED φωτιστικά σώματα, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ψηφιακούς πίνακες οργάνων και multimedia διάστασης έως 10,25’’ και πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης (ADAS).

Jeep Compass e-Hybrid High Altitude

Αποκλειστικά για το Compass e-Hybrid, το πρώτο μοντέλο με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V (mild hybrid) που προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για μικρές αποστάσεις. Η νέα ειδική έκδοση High Altitude ενισχύει την άνεση αλλά και την κομψότητα του οικογενειακού SUV.

Εξωτερικά, οι νέοι τροχοί των 19’’ σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα αναδεικνύουν περαιτέρω το επιβλητικό στιλ του μοντέλου, ενώ στο εσωτερικό ο συνδυασμός υφάσματος και οικολογικού δέρματος με κόκκινες ραφές αναβαθμίζουν την premium αίσθηση της καμπίνας.

Όπως και στις υπάρχουσες εκδόσεις του Compass e-Hybrid, κίνηση δίνει το υβριδικό σύστημα 48V απόδοσης 130 ίππων και 240Nm ροπής που συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα υπό συνθήκες το Compass e-Hybrid να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, όπως για παράδειγμα κατά τους ελιγμούς στάθμευσης ή στην έντονη κυκλοφοριακή κίνηση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των νέων ειδικών εκδόσεων των Renegade και Compass στην Ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμες το προσεχές διάστημα.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το EX30 ανακηρύχθηκε World Urban Car (Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης) για το 2024, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλες ανταγωνιστικές υποψηφιότητες. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στη Διεθνή Έκθεση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Swift αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή fun-to-drive και στυλάτα hatchbacks, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία από την πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του μοντέλου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...