Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ford Mustang Mach-E: Δική σου τώρα με 529 € το μήνα μέσω Ford Lease ή με επιτόκιο 2,99%

Η Ford τόλμησε. Έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα προς την 100% Ηλεκτροκίνηση, με ένα τρόπο τόσο αναπάντεχο όσο και συναρπαστικό. Ενέπνευσε ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV με το αυθεντικό DNA της Mustang, για να δημιουργήσει την μοναδική Mustang Mach-E. Και την προίκισε με παράδοση και καινοτομία σε απόλυτη αρμονία, για να διασφαλίσει πως ο θρύλος του ‘Αλόγου που καλπάζει’ θα συνεχίζει αγέρωχα στη νέα, εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης.

Ποιος το περίμενε ότι αυτός ο “κόντρα ρόλος” θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία; Ακόμη και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής των κλασικών σπορ κουπέ και καχύποπτος με τη νέα “ηλεκτρική τάξη πραγμάτων”, αναθεωρεί από την πρώτη κιόλας φορά που θα αντικρίσει τη Mustang Mach-E – πόσο μάλλον, να την οδηγήσει! Παρατηρείς την έντονα δυναμική σιλουέτα της και νιώθεις σαν να σε προκαλεί, σαν να σου ψιθυρίζει: “τώρα είναι η σειρά σου να τολμήσεις”.

Πλέον, δεν έχεις δικαιολογίες. Με άμεση διαθεσιμότητα για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, μίσθωμα Ford Lease 529 ευρώ/μήνα* για επιχειρήσεις ή ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%** για ιδιώτες, σέρβις, επέκταση εγγύησης, επισκευές λόγω φθοράς και οδική βοήθεια για 8 χρόνια /160.000 χλμ (ό,τι επέλθει πρώτο)

Ποιος δεν θέλει να βιώσει αυτή την ξεχωριστή εμπειρία για πρώτη φορά και για κάθε επόμενη μέρα της ζωής του; Την εμπειρία οδήγησης ενός ηλεκτρικού SUV που στις “φλέβες” του ρέει μεν ρεύμα αντί για καύσιμο, διακατέχεται όμως από την ρωμαλέα ψυχή, τον εμβληματικό χαρακτήρα, την αδρεναλίνη της σπορ οδήγησης και την αγάπη για ελευθερία που ανέκαθεν χαρακτήριζε τον θρύλο της Mustang. Χωρίς να εκπέμπει ούτε ένα γραμμάριο ρύπων, χάρη στην τεχνολογία του μέλλοντος από την οποία είναι φτιαγμένη.

Ναι, η Ford Mustang Mach-E κυλά αθόρυβα, αλλά προκαλεί ντόρο στο πέρασμά της. Μπορεί να κινείται εντελώς ήσυχα, αλλά και να βρυχάται, σαν μια κλασική Mustang του ένδοξου παρελθόντος. Εσύ αποφασίζεις, επιλέγοντας την εμπειρία οδήγησης που επιθυμείς ανά πάσα στιγμή. Για απόλυτη ηρεμία και άνεση αφήνεις το προφίλ “Whisper”. Πατώντας το “Untamed” στο Drive Mode, απελευθερώνεις τον πραγματικά σπορ χαρακτήρα της Mustang με τον ανάλογο ήχο, ενώ στην πόλη το ιδανικό πρόγραμμα οδήγησης είναι το “Active” που δίνει έμφαση στην άνεση και την αυτονομία της μπαταρίας.

Μπορείς μάλιστα με το One Pedal Drive να ελέγχεις την επιτάχυνση και την επιβράδυνση πιέζοντας ή αφήνοντας μόνο το πεντάλ του γκαζιού αντίστοιχα. Η ισχύς είναι άλλωστε πάντα σε επαγρύπνηση για να δώσει τον καλπασμό που επιθυμείς.

Με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, μπαταρία standard-range (75,7 kWh) ή extended-range (98,8 kWh), κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD), η Mustang Mach-E εκτοξεύεται προς τον ορίζοντα με τους 269 ως 487 ίππους της κορυφαίας έκδοσης GT, η οποία κάνει το 0-100 km/h σε μόλις 3,8’’!

Η τεχνολογική ευφυΐα της Mustang Mach-E λειτουργεί απελευθερωτικά. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της μπαταρίας, μπορείς να διανύσεις έως και 600 km (WLTP) με μια πλήρη φόρτιση. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός πως το αυτοκίνητο μπορεί να ανακτήσει ενέργεια αρκετή για 119 km σε 10’ φόρτισης, αλλά και το ότι σε ταχυφορτιστή DC 150 kW η μπαταρία μπορεί να φτάσει από το 10% στο 80% σε μόλις 45’!

Το hi-tech προφίλ του αμιγούς ηλεκτρικού SUV το βιώνεις άλλωστε από την πρώτα κιόλας επαφή. Με το σύστημα eLatch, οι πόρτες ανοίγουν χωρίς τις κλασικές χειρολαβές αλλά με ένα απλό άγγιγμα, ενώ το κλείδωμα/ξεκλείδωμα γίνεται είτε μέσω του smartphone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλειδί, είτε μέσω του κρυφού πληκτρολογίου στο πλαίσιο των θυρών.

Μπαίνοντας στην μοντέρνα και ποιοτική καμπίνα, εντύπωση κάνουν οι μεγάλοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές (πορτμπαγκάζ 402 lt συν επιπλέον 81 lt κάτω από το εμπρός καπό) και το πλήρως ψηφιοποιημένο ταμπλό: από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,2’’ μέχρι την τεράστια, κάθετη οθόνη αφής 15,5’’ του infotainment SYNC 4 με αναγνώριση φωνής συνομιλίας, ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού (OTA), ασύρματη σύνδεση Apple CarPlay & Android Auto και απομακρυσμένη διαχείριση φόρτισης οχήματος.

Οδηγώντας την Mustang Mach-E, η εμπειρία απογειώνεται! Είναι πραγματικά απίστευτος ο τρόπος που η σπορ οδήγηση με την κλασική έννοια, όπως την έχουμε γνωρίσει μέσα από την παράδοση της Ford, όχι μόνο δεν έρχεται σε αντίθεση αλλά συμπληρώνεται με τις αρετές της ηλεκτροκίνησης. Και αυτό είναι που κάνει ξεχωριστό αυτό το αυτοκίνητο, τόσο σε ασφάλεια και αποτελεσματικότητα όσο και σε οδηγική ευχαρίστηση.

Η όλη εμπειρία οδήγησης συμπληρώνεται φυσικά από την ευρύτατη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης της Ford, που κάνουν την οδήγηση ακόμα πιο ξεκούραστη και ασφαλή.

Η Mustang Mach-E είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της Ford. Συνδέει με απόλυτα αρμονικό μα και καθόλα συναρπαστικό τρόπο την σπορ παράδοση με την οικολογική συνείδηση. Και είναι εδώ, τώρα. Ετοιμοπαράδοτη, για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, με μηνιαίο μίσθωμα Ford Lease 529 ευρώ* για επιχειρήσεις ή με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,99%** για ιδιώτες, με service, επέκταση εγγύησης, επισκευές λόγω φθοράς και οδική βοήθεια για 8 χρόνια ή 160.000 km (όποιο επέλθει πρώτο). Για να υποδεχθεί τον λάτρη της καινοτομίας και της πρωτόγνωρης οδηγικής εμπειρίας και να τον εισάγει στον μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης, με τον τρόπο που μόνο το “μπλε οβάλ” γνωρίζει. Μάθε περισσότερα και βρες / διαμόρφωσε τη δική σου Mustang Mach-E πατώντας εδώ.

* Μηνιαίο μίσθωμα πλέον ΦΠΑ με διάρκεια 48 μήνες / 20.000 km ανά έτος, προκαταβολή 10.000 € (πλέον ΦΠΑ)
** πλέον εισφοράς 0,6%

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το EX30 ανακηρύχθηκε World Urban Car (Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης) για το 2024, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλες ανταγωνιστικές υποψηφιότητες. Τα βραβεία παρουσιάστηκαν στη Διεθνή Έκθεση...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Swift αποτελούσε πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή fun-to-drive και στυλάτα hatchbacks, έχοντας κερδίσει πολυάριθμα βραβεία από την πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του μοντέλου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Kia EV9 πέτυχε μια αξιοσημείωτη διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των World Car Awards στο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χρησιμοποιώντας το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Ford Explorer, η γνωστή εξερευνήτρια Λέξι Άλφορντ κατέκτησε με κάθε επισημότητα το ρεκόρ του πρώτου ανθρώπου που έκανε...