Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέα “σκοτεινή” έκδοση Black Edition του Nissan Qashqai e-Power

Το Qashqai e-Power παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες, και αποτελεί τη νέα σελίδα στην υβριδική τεχνολογία: κινεί τους τροχούς μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, προσφέροντας την άμεση ροπή και επιτάχυνση της ηλεκτροκίνησης σε σχέση με ένα τυπικό υβριδικό.

Η μπαταρία του συστήματος, παράλληλα, φορτίζει από έναν τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.5 Turbo, ισχύος 156 ίππων, και σε συνθήκες που αυτό χρειάζεται προσφέρει και επιλέον ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα.


Το Nissan Qashqai e-Power Black Edition είναι η πιο πρόσφατη και πιο ιδιαίτερη έκδοση της τρίτης γενιάς του ιαπωνικού C-SUV. Κατ’ αρχήν, διατίθεται σε διχρωμία του αμαξώματος: με το λευκό Pearl ή το γκρι Ceramic σε συνδυασμό με μαύρη οροφή, ή με μαύρο χρώμα του αμαξώματος και γκρι οροφή.

Όλες οι εκδόσεις διατίθενται με μαύρου χρώματος ζάντες 5 ακτινών. Στην ιδιαιτερότητά του Qashqai της έκδοσης Black Edition συμβάλλει, επίσης, η φωτεινή ένδειξη “Qashqai” στα μαρσπιέ με το άνοιγμα των θυρών.


Προαιρετικά, παράλληλα, προσφέρεται το πακέτο “tech & connect pack” που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων head-up display, full LED φώτα με προσαρμοζόμενη δέσμη (Adaptive Driving Beam) που προσαρμόζει το φωτισμό ανάλογα με τις συνθήκες και ανάγκες για την βελτίωση της ασφάλειας, και επίσης με ασύρματη θέση φόρτισης του κινητού.


Ένα δεύτερο πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει πανοραμική οροφή και ράγες οροφής, ενώ υπάρχει κι ένα επιπλέον με την ονομασία “cold pack” που απευθύνεται σε χώρες όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, τιμόνι και παρ-μπριζ.


Το Nissan Qashqai e-Power Black Edition είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του σχεδιαστών της Nissan Design Europe, με έδρα το Λονδίνο. Στόχος του είναι να ενισχύσει τη στιλιστική απήχηση του Qashqai, ειδικά για όσους ενδιαφέρονται για την καινοτομική νέα τεχνολογία e-Power.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ήδη για την Πονταντέρα ταξιδεύουν χιλιάδες λάτρεις του ιταλικού δίτροχου συμβόλου με τις δικές τους Vespa, για να συναντηθούν στις 18-21 Απριλίου στη μεγάλη...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, τα αμιγώς ηλεκτρικά μονοθέσια της Formula E βρέθηκαν στη συγκεκριμένη πίστα, η οποία χρησιμοποιείται (με ολόκληρη τη χάραξή...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εδώ έχουμε -αλφαβητικά- τα επτά SUV μοντέλα που περιμένουμε να δούμε μέσα στο 2024 και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί δεν αφορούν κάποια “ελίτ” αλλά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Έχει ξεχωριστή αξία να “ακούγεται” από επίσημα χείλη η αδυναμία του να ακολουθήσει η χώρα το ρυθμό ανάπτυξης των υπόλοιπων κρατών- μελών της Ε.Ε....