Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τώρα και στην Ελλάδα το Dacia Spring-Με εξαιρετική τιμή

Το Spring μέσα στους πρώτους 24 μήνες της διάθεσής του σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, κατάφερε να ξεχωρίσει ξεκινώντας άλλη μια ιστορία επιτυχίας για τη Dacia. Με περισσότερες από 110.000 παραγγελίες μέσα στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα, το Spring έχει συμβάλλει καθοριστικά στη διάδοση των ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Ευρώπη.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως τα τρία τέταρτα των συνολικών πωλήσεων του μοντέλου, αφορούν σε πελάτες λιανικής. Ο ρυθμός με τον οποίο η απήχηση του Spring διαρκώς αυξανόταν, φαίνεται και από το γεγονός πως το 2022 το μικρό ηλεκτρικό της Dacia, ήταν στην τρίτη θέση των πωλήσεων μεταξύ των ηλεκτρικών μοντέλων στην Ευρώπη.

Επίσης, έχει κερδίσει πολλά βραβεία, ενώ το 2022 του απονεμήθηκε η ανώτατη βαθμολογία των 5 αστέρων, από τον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό οργανισμό Green NCAP. Το αποτέλεσμα αυτό, σημαίνει πως η απόδοση του Spring είναι συνολικά εξαιρετική, που δείχνει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και πολύ καλό εξοπλισμό που σχετίζεται με τον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας.

Οι επιδόσεις του DaciaSpring σε επίπεδο πωλήσεων μόνο τυχαίες δεν είναι, αφού το μικρό μοντέλο καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο απλή, προσφέροντας όλα όσα είναι απαραίτητα στον πελάτη (σύστημα πλοήγησης, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, σύνδεση με smartphone) και μάλιστα σε ασυναγώνιστη τιμή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Κάτω από το συμπαγές, SUV αμάξωμα κρύβεται ένα εξαιρετικά άνετο αυτοκίνητο, με χώρους για 4 επιβάτες, μεγάλο χώρο αποσκευών (290 λίτρα) για τις διαστάσεις του, καθώς και ένας αποδοτικός και αξιόπιστος ηλεκτροκινητήρας 65 ίππων. Η μπαταρία των 27,4 kWh, είναι γρήγορη στη φόρτιση ακόμα και σε οικιακό δίκτυο.

Όλα τα παραπάνω, με δεδομένη την αξία του ονόματος Dacia σε ότι έχει να κάνει με την αξιοπιστία και την ποιότητα, έρχονται σε ένα ¨πακέτο” με 5ετή εγγύηση για το αυτοκίνητο (ή 100.000 χλμ.) και 8ετή εγγύηση για τη μπαταρία (ή 120.000 χλμ.) με τιμή από 21.188 ευρώ μετά και την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά».

Η επαγγελματική έκδοση του μοντέλου που αφορά κυρίως τις εταιρείες διανομών, θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Renault Clio, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα πόλης, έχοντας συμπληρώσει 5 γενιές. Τώρα, με πλήρως αναβαθμισμένο και σύγχρονο στυλ, εφευρίσκει εκ...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μαζί με το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper και το ισχυρό MINI John Cooper Works Countryman ALL4, η MINI παρουσιάζει τη νέα γενιά μοντέλων της...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο SUV αυτοκίνητο στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Mazda και θα γίνει η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Σε αυτήν...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ήταν το 9ο και είχε τον πλέον διεθνή χαρακτήρα από κάθε άλλη φορά, ήταν αφιερωμένο σε αυτήν ακριβώς...