Κύπρος: Κουκουλοφόρος με χασαπομάχαιρο όρμηξε σε σχολείο!

Αδίστακτοι ληστές μαχαίρωσαν 27χρονο στο κέντρο της Αθήνας - Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Περί τις 10:05 κουκουλοφόρος είχε αποπειραθεί να ληστέψει ένα περίπτερο στη Μενεού, ωστόσο εν συνεχεία καταδιωκόμενος από τον ιδιοκτήτη και πολίτες, κραδαίνοντας χασαπομάχαιρο εισήλθε σε σχολείο στην Μενεού.

Ο κουκουλοφόρος προσπάθησε να βρει καταφύγιο στο Δημοτικό Σχολείο Μενεού, καταδιωκόμενος από πολίτες και τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ενώ νωρίτερα είχε αποπειραθεί να πραγματοποιήσει ληστεία στο περίπτερο στο Μενεού.

Από τον πανικό του εισήλθε στο σχολείο ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τον Διευθυντή του Σχολείου και κάποιους άλλους στην αυλή του σχολείου, ενώ εν συνεχεία κατέφθασε και η Αστυνομία. Ο μασκοφόρος δεν προέβαλε ουδεμία αντίσταση και ουδείς κινδύνευεσε, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ενώ έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Παιδείας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ενα πρόσωπο, 29 χρόνων, από τη Λάρνακα, συνελήφθη το πρωί, όταν προσπάθησε να ληστέψει περίπτερο στο Μενεού υπό την απειλή μαχαιριού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10 το πρωί, ο 29χρονος, που φορούσε κουκούλα, εισήλθε σε περίπτερο στο Μενεού και προτάσσοντας μαχαίρι προσπάθησε να κλέψει.

Οι ιδιοκτήτες και πελάτες του περιπτέρου κυνήγησαν το νεαρό με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Μενεού για να κρυφτεί.

Στο χώρο μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου και κατάφεραν να τον συλλάβουν, ο οποίος ανακρίνεται.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.