Ο Ερντογάν κοιμήθηκε κανονικά, σε συνέντευξη τύπου

Ο Ερντογάν κοιμήθηκε κανονικά, σε συνέντευξη τύπου

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται ότι δεν άντεξε το βαρύ πρόγραμμα που είχε την Τετάρτη. Μετά από τη συνάντηση με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ πέταξε για Μολδαβία ,όπου και συναντήθηκε με τον ομόλογό του. Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων, δεν άντεξε και …έκλεισε για λίγο τα μάτια του!

Σε κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Ερντογάν κοιμήθηκε όρθιος κανονικά. Η κάμερα τον συνέλαβε  να κλείνει τα μάτια του, να κατεβάζει σιγά σιγά το κεφάλι του και να παραδίδεται στην ακατανίκητη έλξη του Μορφέα.

Σύμφωνα με τον Μολδαβό δημοσιογράφο που πόσταρε το παραπάνω βίντεο αυτή δεν ήταν η μόνη περίεργη αντίδραση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Ερντογάν κοιμήθηκε και ξύπνησε αρκετές φορές, ανακάτευε ακατανόητα τις σημειώσεις του συνεχώς, πείραζε επίσης διαρκώς το μικρόφωνο που είχε μπροστά του και κοίταζε κυρίως προς τα κάτω.

Πάντως, για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποκοιμιέται σε συνέντευξη τύπου ο Τούρκος Πρόεδρος. Πέρυσι αποκοιμήθηκε την ώρα που μιλούσε ο Ουκρανός Πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο