Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ron Jeremy: Ο διάσημος πορνοστάρ κατηγορείται για 34 σεξουαλικές επιθέσεις

Για περισσότερες από 30 επιθέσεις κατά γυναικών και ανήλικων κοριτσιών κατηγορείται ο 68χρονος σήμερα πορνοστάρ, Ron Jeremy. Ο ίδιος δηλώνει αθώος, τη στιγμή που σοκάρουν οι αποκαλύψεις για επιθέσεις με σκοπό τον βιασμό ακόμη και κατά κοριτσιών 15 ετών.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει 12 κατηγορίες για βιασμό, επτά για βίαιο λεκτική κακοποίηση, έξι για σεξουαλική βία και δύο για διείσδυση ενώ το θύμα κοιμόταν ή είχε τις αισθήσεις του, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα του Λος Άντζελες που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο 68χρονος κατηγορήθηκε την Τετάρτη (25/8) από το γραφείο του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες και πρόκειται για κατηγορίες επίθεσης που αφορούν 21 θύματα (ηλικίας 15 έως 51 ετών), συμπεριλαμβανομένου ενός 15χρονου κοριτσιού, και πηγαίνουν πίσω περισσότερο από δύο δεκαετίες και εφόσον καταδικαστεί, μπορεί να του επιβληθεί κάθειρξη έως 300 χρόνων.

«Είμαι αθώος»  δηλώνει ο Ron Jeremy

Ο Ron Jeremy,  έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 2.000 ταινίες πορνό από τότε που μπήκε στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων τη δεκαετία του 1970. Οι φήμες για την κακή συμπεριφορά του Τζέρεμι έχουν κάνει τον γύρο του κλάδου εδώ και χρόνια. Το 2017, η ενήλικη ψυχαγωγός Ginger Banks δημιούργησε ένα βίντεο στο YouTube όπου συνέταξε κατηγορίες εναντίον του.

Όταν το περιοδικό Rolling Stone δημοσίευσε ένα άρθρο μήνες αργότερα, όπου αναλύονταν οι καταγγελίες δώδεκα γυναικών που είπαν ότι ο Ron Jeremy είτε τις χτύπησε είτε τις βίασε, εκείνος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς τους και απάντησε λέγοντας: «Ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν θα βιάσω κανέναν».

Ενώπιον του δικαστή, αλλά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωνε αθώος. «Είμαι αθώος για όλες τις κατηγορίες. Ανυπομονώ να αποδείξω την αθωότητά μου στο δικαστήριο! Σας ευχαριστώ όλους για όλη την υποστήριξη» έγραψε στο Twitter.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Επτά μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ μία υποψήφια των Δημοκρατικών πέτυχε απρόσμενη νίκη στην Αλαμπάμα επικεντρώνοντας την προεκλογική της εκστρατεία στην προστασία...

ΔΙΕΘΝΗ

Τα νοικοκυριά πέταξαν στα σκουπίδια το ισοδύναμο ενός δισεκατομμυρίου γευμάτων κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο το 2022, σύμφωνα με υπολογισμούς του ΟΗΕ, που...

ΔΙΕΘΝΗ

Στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές αυτής της Κυριακής εισέρχεται η Τουρκία, με την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση να συγκεντρώνουν τη δύναμη...

ΔΙΕΘΝΗ

Τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 28 προκάλεσαν ρωσικά πλήγματα, κυρίως στο Χάρκοβο, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας, ωθώντας το...