Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Κληρώνονται διαμερίσματα και αυτοκίνητα ως επιβράβευση προσέλευσης στις εκλογές

Τα πρώτα 10 διαμερίσματα για τους Μοσχοβίτες που επέλεξαν την ηλεκτρονική μορφή ψήφου, πραγματοποιήθηκε σήμερατον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Moskva 24.

Δέκα νικητές της καμπάνιας “Ας Διαλέξουμε Μαζί” του προγράμματος “Εκατομμύρια Βραβεία” κέρδισαν από διαμέρισμα ενός δωματίου.

Την ίδια στιγμή σήμερα μέσα από τον ιστότοπο “Million Prizes” θα γίνει κλήρωση 50 αυτοκινήτων ενώ παράλληλα θα δοθούν πόντοι επάθλων.

Όλοι όσοι ψήφισαν στις 17 Σεπτεμβρίου (την πρώτη ημέρα της ψηφοφορίας) μέχρι τις 20.00 θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στην πρώτη κλήρωση.

Συνολικά, πάνω από 1,1 εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν μέρος στην πρώτη κλήρωση. Η επόμενη κλήρωση βραβείων θα γίνει στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου μεταξύ εκείνων που θα αποφασίσουν να ψηφίσουν διαδικτυακά σήμερα και αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Στη Ράφα στρέφει ξανά το βλέμμα του το Ισραήλ,καθώς Αραβικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος έδωσε το «πράσινο φως» στον Νετανιάχου να προχωρήσει...

ΔΙΕΘΝΗ

Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να απομακρύνεται η πιθανότητα για μια μεγάλης κλίμακας επιχείρησης αντιποίνων του ισραηλινού στρατού εναντίον του Ιράν μετά την τηλεφωνική...

ΔΙΕΘΝΗ

Σεισμός 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε την περιοχή Τοκάτ στην Τουρκία.  

ΔΙΕΘΝΗ

Το  Χαντραμάουτ στη νοτιοανατολική Υεμένη γνώρισε επώδυνες  καταστάσεις  καθώς η Αρχή Γεωλογικής Υπηρεσίας και Ορυκτών Πόρων προειδοποίησε για την πιθανότητα κατολισθήσεων, καλώντας τους πολίτες...