Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΔΙΕΘΝΗ

Νέα Ζηλανδία: 4χρονος κάλεσε την αστυνομία για να δει τα.. παιχνίδια του

Ένα 4χρονο αγόρι από τη Νέα Ζηλανδία κάλεσε την αστυνομία, ζητώντας να πάει κάποιος από το σπίτι του για να…τσεκάρει τα παιχνίδια του. Δυνάμεις της αστυνομίας μετέβησαν πράγματι στο σημείο και επιβεβαίωσαν ότι τα παιχνίδια του αγοριού ήταν «πράγματι πολύ ωραία».

Η αστυνομία κοινοποίησε το ηχητικό ντοκουμέντο της κλήσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα, μαζί με μια φωτογραφία του αγοριού, που κάθεται χαμογελαστό στο καπό του  περιπολικού, μαζί με έναν αστυνομικό. Η αστυνομία της Ν. Ζηλανδίας σχολίασε πως, ενώ δεν ενθαρρύνει τα παιδιά  να καλούν άσκοπα τα νούμερα εκτάκτου ανάγκης, το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν «πολύ χαριτωμένο για να μην το μοιραστούν».

Η κλήση ξεκινά ως εξής: «Ομιλείτε στην αστυνομία, τι επείγον συμβαίνει;» Η ερώτηση ακολουθείται από μια σύντομη παύση και το αγόρι ακούγεται μετά να λέει: «Ναι; Κυρία αστυνόμε;»

Η τηλεφωνήτρια αλλάζει τον τόνο της και τον κάνει πιο τρυφερό, αναγνωρίζοντας ότι έχει να κάνει με  παιδί. «Εγώ είμαι. Πες μου, τι σου συνέβη;»

 

«Μπορώ να σου πω κάτι; Έχω μερικά παιχνίδια για σένα», λέει ο μικρός.

«Έχεις παιχνίδια για μένα;» ρωτά απορημένη η τηλεφωνήτρια για να λάβει την επιβεβαίωση: «Ναι, έλα να τα δεις!»

Παρόλο που ένας άνδρας- πιθανότατα ο πατέρας του μικρού- πήρε το τηλέφωνο από τον 4χρονο και είπε πως επρόκειτο για λάθος, η τηλεφωνήτρια έστειλε πράγματι έναν αστυνομικό στη διεύθυνση του μικρού. Ο αστυνομικός, ονόματι Κονστέιμπλ Κερτ, είπε πως η συνάντησή τους ήταν μια καλή αφορμή, ώστε ο μικρός να μάθει για την σωστή χρήση των αριθμών εκτάκτου ανάγκης.

«Είχε πράγματι πολύ ωραία παιχνίδια. Του το είπα πριν τη συζήτησή μας». Ο τυχερός μικρός είχε μάλιστα την ευκαιρία να δει το περιπολικό με αναμμένη τη σειρήνα, θέαμα που τον διασκέδασε πιο πολύ και από τα ωραία του παιχνίδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ τόνισε ακόμη μία φορά την ανάγκη αποκλιμάκωσης στην ομιλία του για τις επιθέσεις του Ιράν σε βάρος...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου, Αλμπίν Κούρτι, το απόγευμα της Τρίτης (23/4). Σύμφωνα με το...

ΔΙΕΘΝΗ

Μια κοινή αντιτρομοκρατική επιχείρηση της Αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας και της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Αυστραλίας, είναι από το πρωί της Τετάρτης σε εξέλιξη....

ΔΙΕΘΝΗ

«Σήμερα, θυμόμαστε τις ζωές που χάθηκαν κατά τη διάρκεια του Meds Yeghern- της γενοκτονίας των Αρμενίων-και επαναλαμβάνουμε τη δέσμευσή μας να μην ξεχάσουμε ποτέ»...