Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

D-MARIN: Παρουσιάζει το δίκτυο των premium μαρίνων του ομίλου στις φθινοπωρινές εκθέσεις σκαφών

Η D-Marin, η ηγέτιδα δύναμη στην επιλογή των premium μαρινών, παρουσιάζει όλες τις καινοτομίες του Ομίλου στο Cannes Yachting Festival, στο Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας και στο Ναυτικό Σαλόνι του Μονακό.

Η D-Marin έχει αποκτήσει πέντε νέες μαρίνες, μετά τα τελευταία φθινοπωρινά σαλόνια του 2022, στοχεύοντας να προσφέρει περισσότερες επιλογές και να επιτρέψει στους ιδιοκτήτες σκαφών να εξερευνούν τη Μεσόγειο, χρησιμοποιώντας το δίκτυο των premium μαρίνων της D-Marin, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού.

Ο Όμιλος D-Marin θα εστιάσει στην ανάδειξη της πολιτικής εξυπηρέτησης των πελατών, στις επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων στους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας και της καινοτομίας, αλλά και στη συνεχόμενη αύξηση των μαρίνων που ενσωματώνονται στο δίκτυο σε όλη τη Μεσόγειο και τον Περσικό Κόλπο.

Ο Oliver Dörschuck, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το δίκτυο των premium μαρίνων στις εκθέσεις σκαφών των Καννών, της Γένοβας και του Μονακό. Υπάρχει κάτι που ξεχωρίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αυτό με ενθουσιάζει πολύ: οι πελάτες μας υιοθετούν και χρησιμοποιούν τις ψηφιακές μας λύσεις όπως τους αισθητήρες για την καλύτερη παρακολούθηση των σκαφών τους. Σε ποσοστό άνω του 30% οι transient κρατήσεις πραγματοποιούνται, επιβεβαιώνονται και πληρώνονται online. Συμπληρωματικά, παρατηρείται σημαντική αύξηση στα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας».

Η ομάδα της D-Marin θα είναι διαθέσιμη για να εξηγήσει πώς η εταιρία χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να δημιουργήσει μια απρόσκοπτη και εμπλουτισμένη εμπειρία ιστιοπλοΐας, καθώς οι πελάτες ταξιδεύουν μέσω του συνεχώς διευρυνόμενου δικτύου μαρινών.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή D-Marin – Premium Marinas, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν μια σειρά από ψηφιακές λειτουργίες που καθιστούν το ταξίδι τους στο δίκτυο D-Marin απρόσκοπτο και τον χρόνο τους στις μαρίνες τους δικτύου ανέμελο, ενώ οι ομάδες των μαρίνων χρησιμοποιούν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ιδιοκτήτη σκάφους.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους πελάτες να έχουν άμεση επικοινωνία με τις ομάδες της μαρίνας, καθώς και να μπορούν να επιλέγουν, να κάνουν κράτηση και να ανανεώνουν θέσεις ελλιμενισμού σε πραγματικό χρόνο, να πραγματοποιούν πληρωμές και να ολοκληρώνουν τις διαδικασίες check-in εξ αποστάσεως.

Η D-Marin χρησιμοποιεί ήδη έξυπνους πυλώνες για τη διαχείριση, την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού στις μαρίνες αλλά και έξυπνους αισθητήρες που παρέχουν παρακολούθηση όλο το εικοσιτετράωρο και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, σχετικά με την κατάσταση και την ασφάλεια του σκάφους. Και οι δύο αυτές ψηφιακές καινοτομίες συνδέονται με την εφαρμογή D-Marin – Premium Marinas.

Η ομάδα της D-Marin θα είναι διαθέσιμη να συζητήσει για τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις που προσελκύουν τους λάτρεις του yachting και τους ταξιδιώτες στις μαρίνες της.

Ο Oliver Dörschuck πρόσθεσε: «Στη D-Marin αναδιαμορφώνουμε το πρότυπο της βιομηχανίας μαρινών, προσφέροντας ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και απρόσκοπτες ψηφιακές εμπειρίες. Επεκτείνουμε το δίκτυο των premium μαρινών μας παρέχοντας περισσότερες επιλογές στο ταξίδι εξερεύνησης των καλύτερων προορισμών ιστιοπλοΐας».

Βρείτε τη D-Marin:

  • Cannes Yachting Festival: 12 – 17 Σεπτεμβρίου (Jetée 149)
  • Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Γένοβας: 21 – 26 Σεπτεμβρίου (Sailing World, LP60)
  • September Monaco Yacht Show: 27 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου (Albert 1 Area, AL13)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

  1. Fast Ferries έκπτωση 30% για τους επιβάτες και 20% για τα Ι.Χ. οχήματα και τις μηχανές τους (21.06.2024 – 02.07.2024), 2. ΑΤΤΙCA...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο δρόμος των Δυτικών Βαλκανίων είναι μονόδρομος προς την Ευρώπη και αυτό θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δήλωσή...

ΕΛΛΑΔΑ

Μάχες με επικίνδυνες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ μόνο το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 64 πυρκαγιές, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση. Ο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας 55χρονος άνδρας έχασε την ζωή του στην Ηλεία, όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά από το απόγευμα της Παρασκευής (21/6). Ο 55χρονος βρισκόταν στο...