Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Δείτε πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα

Σε πλήρη ισχύ βρίσκεται απο χθες το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Σήμερα προβλέπονται τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης.

Από τις απογευματινές ώρες οι ισχυρές καταιγίδες σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους στο Κεντρικό, Βόρειο και Δυτικό Αιγαίο, επηρεάζοντας βαθμιαία τις Σποράδες και πιθανόν αργά το βράδυ την Εύβοια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 27, στην Ήπειρο από 11 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 26, στη Δυτική Στερεά και στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο από 16 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 15 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 28 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 27 ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα δυτικά.
Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που στη δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι οι άνεμοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις βραδινές ώρες στα βορειότερα τμήματα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 25 και στα νότια έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά τμήματα μέχρι το μεσημέρι.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στις βόρειες Κυκλάδες πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέφτει σήμερα η αυλαία στη δίκη για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναμένεται σήμερα, μετά από διαδικασία 14 μηνών, περίπου 100 συνεδριάσεις, την εξέταση περίπου 60 μαρτύρων, την αξιολόγηση των θέσεων της...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 29 Μαρτίου, (Β’ Χαιρετισμοί) σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Μάρκου επισκόπου Αρεθουσίων, Μαρτύρων Κυρίλλου διακόνου και των συν αυτοίς παρθένων και ιερωμένων. Δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει σήμερα. Άγιος...