Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό: Του έριξε μπουνιά γιατί δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του

Ένα απιστευτο περιστατικό συνέβη σε σούπερ μάρκετ στην Κύπρο όταν ένας πολίτης δέχθηκε επίθεση με γροθιές από φερόμενο ως «υγειονομικό» . Ο λόγος; Δεν φορούσε σωστά την μάσκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σημερινής Online», πολίτης πήγε σε μεγάλη υπεραγορά της πόλης για να αγοράσει φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης. Κατά την είσοδό του, ο πολίτης κρατούσε την μάσκα του αλλά είχε ξεχαστεί και δεν την φορούσε.

Ενώ βρισκόταν κοντά στην πτέρυγα με τα αλλαντικά της υπεραγοράς, υπεύθυνος ασφαλείας τον προσέγγισε και του ζήτησε να φορέσει την μάσκα του. Ο πολίτης την φόρεσε, αλλά όχι με τον ενδεδειγμένο τρόπο, και άρχισε μια συζήτηση για το θέμα μεταξύ των δύο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ένα τρίτο άτομο, το οποίο δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι προσωπικό του καταστήματος ή να συνδέετε με αυτό, το οποίο αυτοπροσδιορίστηκε μάλιστα ως «υγειονομικός», προσέγγισε αυτεπάγγελτα τον πολίτη και του υπέδειξε έντονα να φορέσει σωστά τη μάσκα του.

Στις ερωτήσεις του πολίτη να του αναφέρει ποιος είναι και με ποια εξουσιοδότηση του υποδεικνύει τι να κάνει, αφού ήδη συζητά με τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, ο φερόμενος ως «υγειονομικός» τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Αφού τον χτύπησε, μετά φώναζε πως θα καλέσει και αστυνομία.

Ο πολίτης, διατηρώντας την ψυχραιμία του, δεν ανταπέδωσε, και ενθάρρυνε τον δράστη να καλέσει αστυνομία, αλλιώς θα πήγαινε ο ίδιος να προβεί σε καταγγελία. Ο «υγειονομικός» πηγαινοερχόταν αγχωμένος πάνω-κάτω και φώναζε ότι θα καλέσει αστυνομία και ο πολίτης αποχώρησε για να μην κλιμακωθεί η κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο πολίτης που δέχθηκε την επίθεση μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας και έδωσε κατάθεση για το συμβάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Από αστυνομικούς της Ομάδας Παραεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (27-3-2024) το πρωί στην περιοχή...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι όταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν με...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη, 28 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών, Οσίου Ιλαρίωνος του νέου ηγουμένου μονής της Πελεκητής. Δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει...