Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα – Δείτε πού θα βρέξει

Γενικά αίθριος o καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στα δυτικά και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια, θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα δυτικά θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά μικρής ποσότητας αφρικανικής σκόνης στα νότια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 30 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 35, στην Ήπειρο από 10 έως 30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 30 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 34-36 ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και Ιόνιο απο δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Από αργά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και τη νύχτα θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Από αργά το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και τη νύχτα θα ενισχυθούν.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.
Ανεμοι: Αρχικά από νότιες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά της Θεσσαλίας είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί έως 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Στα βόρεια από νότιες διεθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα στην περιοχή του Καστελλόριζου τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 32 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Για όλους και για όλα μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες μετά από την επιστροφή του από...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Όλα τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτουν και τις δαπάνες που πραγματοποιούν, θα πρέπει να φανερώσουν στην Εφορία, όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες αποφασίσουν να αμφισβητήσουν το...

ΕΛΛΑΔΑ

Ανησυχητικές και πολύ σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έρχονται από τη Νίσυρο, σχετικά με τη φερόμενη ασέλγεια 50χρονου φύλακα του αρχαιολογικού μουσείου σε 10χρονο...