Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα σε πίστα Motocross: Αγωνία για τους δύο διασωληνωμένους τραυματίες – 16χρονος ο οδηγός

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένοι παραμένουν οι δύο τραυματίες μετά το ατύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα στα Γιαννιτσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα ενός από τους συμμετέχοντες στον αγώνα, σε ένα από τα άλματα έφυγε από τον έλεγχό του και κατέληξε στην περίφραξη, πάνω σε μια μεταλλική κολώνα η οποία κατέρρευσε και τραυμάτισε σοβαρά δυο άτομα.

Τραυματίες είναι ένας 16χρονος και ένας 27χρονος που δούλευαν στο σημείο ως συντηρητές. Αμφότεροι διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στην πίστα του Ταλαμπά.

Εκεί, έγινε άμεσα διασωλήνωση καθώς η κατάστασή τους κρίθηκε πολύ σοβαρή, ενώ στη συνέχεια έγινε διακομιδή τους στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.

Οι γιατροί του νοσοκομείου αναφέρουν πως η κατάσταση των τραυματιών είναι εξαιρετικά σοβαρή και οι επόμενες ώρες θα είναι πολύ κρίσιμες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Για το συμβάν έχουν ήδη συλληφθεί ο 16χρονος αναβάτης της μοτοσυκλέτας που προκάλεσε το ατύχημα και ο 60χρονος διοργανωτής των αγώνων.

Η ιστοσελίδα motomag.gr, δημοσίευσε και φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος, το οποίο προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ατόμων.

Το χρονικό του ατυχήματος

Σε ένα από τα άλματα της πίστας, αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί χτύπησε πάνω σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό των δυο ανθρώπων.

Ο αγώνας διακόπηκε και οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που κλήθηκε και έσπευσε στο σημείο της πίστας στα Γιαννιτσά.

Εν συνεχεία από το νοσοκομείο Γιαννιτσών μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για έναν 16χρονο και έναν 27χρονο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιδείνωση του καιρού για ένα 24ωρο, με βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους ανέμους σχεδόν σε όλη τη χώρα προβλέπεται από σήμερα Παρασκευή (19/4) το μεσημέρι...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι αγορές βρίσκονται  σε φάση εκτίμησης των επιπτώσεων από τα γεγονότα στη Μ. Ανατολή  και ειδικότερα τον αντίκτυπο  του νέου συναγερμού τα ξημερώματα.  Μόλις...

ΔΙΕΘΝΗ

Εντείνονται οι φόβοι για γενικευμένη σύρραξη στη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές από αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης -επικαλούμενα αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ότι το...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την έμφυλη βία, ο Στέφανος Κασσελάκης τον έθεσε εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ....