Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Ο δολοφόνος του 20χρονου κατηγορείται και για βιασμό 16χρονης

Για ακόμα ένα βαρύτατο κακούργημα, αυτό του βιασμού, κατηγορείται ο 21χρονος ο οποίος στις 9 Αυγούστου είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν 20χρονο στην Άνω Καμήλα Σερρών σε μια υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο καθώς ο δράστης της δολοφονίας μετά το στυγερό έγκλημα είχε ανεβάσει φωτογραφία στα social media με τη λεζάντα «κάθε φορά που σφάζω κάποιον θα το ανεβάζω στόρι».

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο ο 21χρονος ο οποίος έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία του 20χρονου στις Σέρρες, ερευνάται από την εισαγγελία πρωτοδικών Σερρών και για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή σε βάρος 16χρονης κοπέλας. Η ανήλικη στη κατάθεσή της είχε υποστηρίξει ότι ο δολοφόνος διενέργησε ερωτικές πράξεις παρά τη θέλησή της και μάλιστα όχι μια αλλά τρεις φορές!

Η έρευνα της εισαγγελίας Σερρών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ η προανάκριση διεξάγεται με τη συνδρομή των ανδρών της αστυνομίας.

Η δολοφονία στις Σέρρες

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ο 21χρονος δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

Όπως είχε μεταδώσει τότε η ΕΡΤ όλα ξεκίνησαν όταν παρέα νεαρών συγκεντρώθηκε τα ξημερώματα εκείνης της μοιραίας της Τρίτης σε πάρκο του χωριού, μετά τη βραδινή έξοδο με τον 20χρονο να δέχεται το θανατηφόρο χτύπημα κατευθείαν στην καρδιά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός.

Ο δράστης, μάλιστα, είχε ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο με τον ίδιο να κρατά μαχαίρι γράφοντας «κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι» ενώ σε βίντεο φαινόταν να κουνάει το μαχαίρι του και εστιάζει στο αίμα πάνω στη λεπίδα, ακούγοντας ένα τραγούδι.

Στις 13 Αυγούστου ο 21χρονος κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος, ιδιαίτερα των σκληρών πράξεών του και γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 21χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Ιεράπετρας, στο Λασίθι, καθώς περίπου δύο 24ωρα μετά την κηδεία 65χρονου Γερμανού – ο οποίος...

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΑΣ, με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, προχώρησε στην απαγόρευση πραγματοποίησης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που είχε εξαγγελθεί για τις 5 το απόγευμα, στο Κέντρο...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΕΛΛΑΔΑ

«Αύριο Τρίτη 16/4/2024 συζητείται στο ΣΤ΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου, η αίτηση αναίρεσης της Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κ. Μαριάννας Ψαρουδάκη, για την αναίρεση...