Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία με ψαράδες στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου – Ένας νεκρός

Τραγωδία με έναν νεκρό σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, όλα σημειώθηκαν όταν τέσσερα άτομα, πήγαν για ψάρεμα με καλάμι στην περιοχή Αλυκές. Ένας εκ των τριών που ψάρευαν παρέα έχασε το καλάμι του, το οποίο έπεσε επίσης στην θάλασσα. Στην προσπάθεια του να το πιάσει, παρασύρθηκε, από τα κύματα.

Άμεσα, οι δύο φίλοι του προσπάθησαν να τον τραβήξουν από το νερό, καθώς φέρεται να μη γνώριζε κολύμπι. Όμως τα μανιασμένα κύματα παρέσυραν, και τους άλλους δύο νεαρούς, που υπερβάλλοντας  τις δυνάμεις τους προσπάθησαν να κρατήσουν στην επιφάνεια, το φίλο τους.

Ένα τέταρτο άτομο από την παρέα, που έμεινε στη στεριά και συγκεκριμένα στα βράχια της περιοχές Αλυκές, ενημέρωσε το Λιμεναρχείο που έσπευσε στην περιοχή σημαίνοντας συναγερμό και στους επαγγελματίες αλιείς της περιοχής.

Δυστυχώς, ο ένας νεαρός άνδρας δε τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του. Στην επιχείρηση ανάσυρσης του βοήθησε επαγγελματίας ψαράς από την Αγία Πελαγία.

Τα άλλα δύο μέλη της παρέας που έπεσαν στο νερό, με υποθερμία αφού βγήκαν από τη θάλασσα με τη βοήθεια εθελοντή ιδιοκτήτη σκάφους, μεταφέρθηκαν στην παραλία της Αγίας Πελαγίας όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Συνολικά τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στην περιοχή, προκειμένου να παραλάβουν τους δύο διασωθέντες αλλά και τον νεκρό νεαρό, που δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΗΔΙΚΑ ΑΕ ενημερώνει ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, από ώρα 8:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ., όλες οι υπηρεσίες που παρέχει θα είναι...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της δημοσιογράφου Όλγας Κολιάτσου, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22 Μαρτίου, σε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι δυνατόν στα σοβαρά, να υπάρχει συγκάλυψη σε μια υπόθεση που την ερευνά εφέτης ανακριτής, εφέτης εισαγγελέας, ειδική επιτροπή διερεύνησης ατυχημάτων και η Ευρωπαία...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η μείωση όλων των δεικτών SARS-CoV2, ενώ η θετικότητα της γρίπης παρά την μείωση παραμένει άνω του 10% (εποχικό όριο έναρξης της επιδημικής...