Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Κούγιας για Πέραμα: Έχω πληροφορίες πως το πόρισμα θα ρίχνει ευθύνες στο Κέντρο Επιχειρήσεων

Πολλές είναι οι εξελίξεις που αφορούν στην καταδίωξη στο Πέραμα, η οποία άφησε πίσω της ένα νεκρό. Οι επτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης των αστυνομικών, κλήθηκε να σχολιάσει το πόρισμα για την καταδίωξη στο Πέραμα.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω διαρροές. Επειδή γνωρίζω τη δικογραφία μπορώ να την σχολιάσω με ασφαλέστερο τρόπο. Τίποτα απ’ ότι άκουσα δεν είναι αλήθεια. Μία ανακριτής, μία εισαγγελέας και μία σειρά από ανθρώπους επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς των εντολέων μου.

Δεν θα σχολιάσω τη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο συνάδελφός μου. Θέλω να σας πω μόνο ότι συμφώνησαν ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κάνει καμία παράνομη πράξη» είπε ο κ. Κούγιας, μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε:

«Άνθρωποι που δεν θεωρούνται επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο και γι’ αυτό αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους. Το πόρισμα, αυτό που διέρρευσε προς τα έξω, δεν ξέρω αν αληθεύει. Κάποιοι προσπαθούν να αποσύρουν τις ευθύνες τους και να προκαλέσουν πρόβλημα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Όταν μιλάει η δικαιοσύνη θα πρέπει όλοι να σιωπούν και να τη σέβονται. Μέχρι τώρα η δικαιοσύνη θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν διαπράξει το αδίκημα που κατηγορούνται ότι έχουν διαπράξει».

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, «η ιστορία αυτή ξεκίνησε από του Ρέντη, τα Καμίνια, όπου αρμοδιότητες έχει η ομάδα ΔΙ.Α.Σ. του Πειραιώς. Συνεχίστηκε από την ομάδα ΔΙ.Α.Σ στο Χαϊδάρι. Τους έδωσαν εντολή να περιμένουν, τους είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει σταματήσει και ότι φαίνεται να είναι κλεμμένο.

Η ομάδα του Χαϊδαρίου περιμένει και συναντούν το αυτοκίνητο εκεί που τελειώνει η Θηβών με τη Λεωφόρο Αθηνών. Αρχίζει εκεί μία επικίνδυνη καταδίωξη.

Ένα αυτοκίνητο κλείνει τη διέξοδο του οχήματος και αναγκάζεται να εκτραπεί προς το Σχιστό. Από εκεί ξεκινούν οι μοτοσικλετιστές. Υπάρχει αναταραχή στο κέντρο επιχειρήσεων. Πρέπει να στείλει προς την πλευρά εκείνη οχήματα που θα προσεγγίσουνε με ασφάλεια το αυτοκίνητο. Γι’ αυτόν τον λόγο το πόρισμα περιλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, ευθύνες του κέντρου επιχειρήσεων και εκεί εντοπίζονται οι περισσότερες ευθύνες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΗΔΙΚΑ ΑΕ ενημερώνει ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, από ώρα 8:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ., όλες οι υπηρεσίες που παρέχει θα είναι...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της δημοσιογράφου Όλγας Κολιάτσου, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22 Μαρτίου, σε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι δυνατόν στα σοβαρά, να υπάρχει συγκάλυψη σε μια υπόθεση που την ερευνά εφέτης ανακριτής, εφέτης εισαγγελέας, ειδική επιτροπή διερεύνησης ατυχημάτων και η Ευρωπαία...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η μείωση όλων των δεικτών SARS-CoV2, ενώ η θετικότητα της γρίπης παρά την μείωση παραμένει άνω του 10% (εποχικό όριο έναρξης της επιδημικής...