Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Πως κατεβάζω το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Πως κατεβάζω το πιστοποιητικό εμβολιασμού: Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μαθητές, φοιτητές, πολίτες από 12 ετών και πάνω που θέλουν να μετακινηθούν σε ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς με αεροπλάνα, τρένα, ΚΤΕΛ και πλοία ή να επισκεφθούν κλειστούς δημόσιους χώρους συνάθροισης θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικής διάγνωσης (rapid test) έως 48 ώρες πριν.

Πως κατεβάζω το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Η έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού κατά του κορονοϊού covid-19 ή αλλιώς πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι μια απλή διαδικασία που μπορεί να γίνει από τον υπολογιστή σας μέσω του gov.gr, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Αναλυτικά, μπορείτε να λάβετε βεβαίωση για τον εμβολιασμό σας κατά του COVID-19. Η βεβαίωση μπορεί να εκδοθεί την επόμενη ημέρα από αυτή που κάνατε την τελευταία δόση εμβολιασμού, ανάλογα με το είδος του εμβολίου.

Θα χρειαστείτε:

  • τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
  • τον ΑΜΚΑ σας

H βεβαίωση που θα εκδώσετε έχει μοναδικό κωδικό επαλήθευσης και προηγμένη ηλεκτρονική σφραγίδα.

Σε περίπτωση που η πλατφόρμα δεν αναγνωρίζει τον ΑΜΚΑ σας, τότε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gov.gr στη διαδρομή «Αρχική / Πολίτης και καθημερινότητα / Ενημέρωση και επικαιροποίηση στοιχείων πολίτη / Εύρεση Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)» και κάντε αναζήτηση του ΑΜΚΑ σας.

Εναλλακτικά, αν δεν έχετε κωδικούς taxis μπορείτε να εκδώσετε το πιστοποιητικό μέσω ΚΕΠ κατόπιν ραντεβού. Θα χρειαστείτε ΑΜΚΑ και αστυνομική ταυτότητα.

Ή μπορείτε να αποκτήσετε κωδικούς στον σύνδεσμο εδώ.

Εάν και για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι δυνατή η έκδοση της βεβαίωσης ηλεκτρονικά, κλείστε ψηφιακό ραντεβού στο myKEPlive για να εξυπηρετηθείτε από υπάλληλο των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) μέσω τηλεδιάσκεψης.

Είσοδος στην υπηρεσία για έκδοση πιστοποιητικού εμβολιασμού εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι μια επιλογή της Νέας Δημοκρατίας, έχει το φορτίο το οποίο έχει ο κ. Μπελέρι, έχει την καταδίκη από το δικαστήριο, από εκεί και...

ΕΛΛΑΔΑ

Τον τρόπο με τον οποιο εξελίσσονται οι δράσεις για την προστασία των ανηλίκων και την αποτροπή και αντιμετώπιση της ανήλικης παραβατικότητας, παρουσιάζει ένα νέο...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Για μικροπολιτικούς λόγους, για μικροκομματικές σκοπιμότητες αντιδρά ένα κομμάτι της Αριστεράς» δήλωσε-αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε σ’ ένα τμήμα της αριστεράς η υποψηφιότητα...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα παραμένει η θετικότητα για γρίπη στην κοινότητα, παρά τη μείωση που καταγράφει σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα,...