Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοβαρή κατάσταση διανομέας μετά από τροχαίο – Εφιαλτικές ώρες μέχρι να βρουν ΜΕΘ (βίντεο)

Η αγωνία της μάνας αποτυπώνεται στις εκφράσεις και στον τόνο της φωνής της, όταν λέει ότι ο γιος της παραλίγο να γίνει παράπλευρη απώλεια του κορωνοϊού.

Ο γιος της που εργαζόταν ως ντελιβεράς στο Βόλο συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του σε τροχαίο. Όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε το μηχανάκι που οδηγούσε και τον πέταξε αιμόφυρτο στο δρόμο.

Οι σκηνές πανικού στο σημείο, μαζί με τον πολύωρο αγώνα μέχρι να βρεθεί μια θέση στην εντατική, προκαλούν αίσθηση. Όπως λέει η μητέρα του ντελιβερά στο LIVE NEWS, ο γιος της, λίγο έλειψε να γίνει παράπλευρη απώλεια του κορωνοϊού.

«Το παιδί είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένο, τώρα μόλις μπήκε στη ΜΕΘ» τόνισε η μητέρα του νεαρού.

Στο νοσοκομείο του Βόλου, θέση στην εντατική δεν υπήρχε ούτε για δείγμα. Όλες όπως μας λέει η μητέρα του τραυματισμένου ντελιβερά ήταν πιασμένες από ασθενείς με Covid. «Δεν υπήρχε πουθενά κρεβάτι. Ευτυχώς είμασταν τυχεροί» πρόσθεσε.

To ατύχημα σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ. Ο άτυχος ντελιβεράς βρισκόταν στην οδό Καρτάλη, όταν από διασταύρωση πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο και τον χτύπησε.

Ο νεαρός βρίσκεται αιμόφυρτος στο δρόμο με τους αυτόπτες μάρτυρες να έχουν παγώσει. Ο 22χρονος έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα, με την κατάσταση της υγείας του, να κρίνεται από την πρώτη στιγμή σοβαρή.

Στο νοσοκομείο διασωληνώνεται αρχικά εκτός ΜΕΘ, με στενούς συγγενείς να κινούν γη κι ουρανό όλη τη νύχτα σε μια προσπάθεια να πιέσουν για να βρεθεί θέση στην εντατική, ενώ πριν από λίγους μόνο μήνες ο νεαρός ντελιβεράς είχε χάσει τον πατέρα του.

Η αγωνία για τον 22χρονο κορυφώνεται με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα. Το γεγονός πάντως πως το παιδί επέζησε εκτός εντατικής τη νύχτα που πέρασε, ερμηνεύεται από στενούς συγγενείς του, ως θετικός οιωνός στη μεγάλη του μάχη.

«Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση»

Μιλώντας ζωντανά στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο διευθυντής του νευροχειρουργικού τμήματος νοσοκομείου Βόλου και πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών Μαγνησίας, Νίκος Χαφτούρας υπογράμμισε πως ο νεαρός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. «Είναι σταθερή η κατάστασή του, όμως είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την έκβαση της υγείας του» συμπλήρωσε.

«Την αγωνία για έλλειψη κλίνης ΜΕΘ τη βιώνουμε συνεχώς εμείς και τα προηγούμενα χρόνια, πόσο μάλλον τώρα με την πανδημία του κορωνοϊού» συμπλήρωσε ο κ. Χαφτούρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι όταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν με...

ΕΛΛΑΔΑ

Σε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει της τελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «Από τη Γενική Περιφερειακή...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Για μία ακόμη φορά η αφρικανική σκόνη «έπνιξε» τη νότια και κεντρική Ελλάδα με το ευρωπαϊκό σύστημα Κοπέρνικος να το μετρά ως ένα από...