Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: «Είχαμε ραντεβού να δω 2 λεπτά το παιδί» λέει η 49χρονη

Στη γραμμή πως ο 68χρονος οφθαλμίατρος ήταν εκείνος που είχε το όπλο επιμένει η 49χρονη εικαστικός, δράστης του πυροβολισμού στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κορούλας τους. Η γυναίκα, λίγο πριν απολογηθεί, μίλησε μέσα από τα κρατητήρια.

Η 49χρονος εικαστικός ισχυρίζεται ότι δεν έστησε ενέδρα στον 68χρονο οφθαλμίατρο, στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου μένει στο Χαλάνδρι, αλλά πως είχαν ραντεβού για να δει για δυο λεπτά την κόρη της.

Μιλώντας στον Alpha, μέσα από το κρατητήριο, η 49χρονη ισχυρίστηκε επίσης ότι το 12χρονο κορίτσι της πήρε το κλειδί του αυτοκινήτου προκειμένου να κρυφτεί σε αυτό και τότε, όπως λέει, ο γιατρός έβγαλε όπλο και απείλησε να τη σκοτώσει.

«Είχαμε ήδη κλείσει ραντεβού για τις 15.00 να έβλεπα για δύο λεπτά το παιδί. Είχα να δω το παιδί μου τουλάχιστον ένα χρόνο», ανέφερε αρχικά η 49χρονη, αρνούμενη πως το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο οφθαλμίατρος είναι δικό της. «Πώς αποδεικνύεται ότι ήταν δικό μου το όπλο; δικό του ήταν», λέει, παρόλο που το παιδί της έχει πει στους αστυνομικούς πως εκείνο αφόπλισε τη μητέρα του.

Σύμφωνα με όσα λέει η 49χρονη, είχε φτάσει νωρίτερα στην πολυκατοικία, στο Χαλάνδρι γιατί ανυπομονούσε να δει την κόρη της. Λέει πως έστειλε μήνυμα στο γιατρό ότι έφτασε νωρίτερα, αλλά εκείνος και η κόρη τους έφτασαν στις 15:00.

«Φτάνουν, το παιδί μου και αυτός στην πυλωτή. Με ανυπομονησία ανοίγω τα χέρια, αγκαλιάζω το παιδί που. Έρχεται το παιδί μου πάνω μου, την αγκαλιάζω σφιχτά. Κατά περίεργο τρόπο εκεί που την έχω στην αγκαλιά, γλιστρά. Κρατούσα στην τσέπη μου το κινητό μου και στο αριστερό μου χέρι κρατούσα το κλειδί του αυτοκινήτου, τίποτα άλλο.

Το παιδί αρπάζει το κλειδί και τρέχει προς τα έξω. Αυτός τρέχει προς την έξω πόρτας τηςπολυκατοικίας. Εγώ πιστεύω το παιδί μου πήρε το κλειδί για να τρέξει να κρυφτεί στο αυτοκίνητό μου με σκοπό να το ακολουθήσω κι εγώ. Για να το σκάσει από αυτόν. Αυτός εκείνη την ώρα, είχε μια τσάντα, βγάζει πιστόλι και λέει “γύρνα πίσω θα πυροβολήσω τη μάνα σου, θα σκοτώσω τη μάνα σου, θα πυροβολήσω“.

Τον βλέπω με το πιστόλι και ορμάω κατά πάνω του να του το πάρω. Έφυγαν κάποιοι πυροβολισμοί, στο ταβάνι, στον τοίχο και στην πόρτα. Πήρα το όπλο, το έστρεψα προς το μέρος του και έφυγαν πυροβολισμοί. Το παιδί είχε ήδη γυρίσει. Όταν τον είδα με αίματα στο πρόσωπο, είχα παγώσει, ήμουν σε σοκ, ήμουν σε πλήρη ακινησία, δεν ξέρω τι έγινε. Προφανώς έπεσα κάτω λιπόθυμη. Το παιδί είχε αρπάξει το όπλο», περιέγραψε την εκδοχή της η 49χρονη.

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση του 68χρονου οφθαλμίατρου, παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ και αν όλα πάνε καλά, αύριο (15.11.2021) θα βγει από την Εντατική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Έμφραγμα» αναμένεται να προκαλέσει στην Αθήνα και σε μεγάλο κομμάτι της χώρας η αυριανή απεργία, την οποία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή συνδικάτων...

ΕΛΛΑΔΑ

Ο 31χρονος Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος σκοτώθηκε ενώ έκανε εργασίες σε οικοδομή, καταγόταν από το Ελεύθερο Γρεβενών και τα τελευταία χρόνια έκανε...

ΕΛΛΑΔΑ

Την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες μέρες σχολίασε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς επισημαίνοντας σε ποιες περιοχές οι κάτοικοι πρέπει να προσέξουν περισσότερο....

ΕΛΛΑΔΑ

Με χειροκροτήματα και φωνές ενθουσιασμού υποδέχτηκαν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φρέντη Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές οι υποστηρικτές και...