Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Ο αστυφύλακας ασελγούσε στην κόρη του από όταν ήταν τριών ετών

Νέα στοιχεία για το παρελθόν και τις κινήσεις του 29χρονου αστυφύλακα απο τα Τρίκαλα που κατηγορείται ότι ασελγούσε στο 4χρονο κοριτσάκι του φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Σύμφωνα με έχουν στα χέρια τους οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ που του πέρασαν χειροπέδες, φέρεται εδώ και ένα χρόνο να εκτόνωνε τα αρρωστημένα του ένστικτα στο παιδάκι του, όταν εκείνο ήταν μόλις 3 ετών. Μάλιστα εκτός απο τα Τρίκαλα, του επετίθετο και στο πατρικο του σπίτι στην Κρήτη.

Φαίνεται ο αστυφύλακας, που αρχικά υπηρετούσε στην Ασφάλεια της Βουλής και τα Επίσημα να απομακρύνθηκε το 2013, καθώς η συμπεριφορά του άλλαξε μετά απο ένα τροχαίο ατύχημα που είχε και έκτοτε υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου στα Τρικαλα.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα παρουσιάζοντας μια σκληρή στάση, όμως το παιδάκι μίλησε στην παιδοψυχολόγο και αποκάλυψε όλα όσα φρικτά της έκανε ο πατέρας της, λέγοντάς της μάλιστα να κρατάει το στόμα του κλειστό.

Την ιδια ώρα οι αξιωματικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής, αλλα και τα αποτελέσματα απο την εξέταση των κινητών και του λάπτοπ του αστυφύλακα για να «ξεκλειδώσουν» τα μυστικά του.

Την Πέμπτη απολογείται ο αστυνομικός

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός.

H υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία «έσκασε» στις αρχές της περασμένης εβδομάδας όταν η μητέρα του κοριτσιού -η οποία από το 2018 είναι σε διάσταση με τον 29χρονο αστυνομικό- τον κατήγγειλε στην αστυνομία για ασέλγεια, διακρίνοντας περίεργη συμπεριφορά στο κοριτσάκι. Την υπόθεση ανέλαβε άμεσα το Εσωτερικών Υποθέσεων, το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ καθοριστική φέρεται να είναι η κατάθεση παιδοψυχολόγου η οποία επίσης το εξέτασε.

O αστυνομικός, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο πρωθυπουργός δεν θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο». Αυτό έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Πέμπτη, 28 Μαρτίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών, Οσίου Ιλαρίωνος του νέου ηγουμένου μονής της Πελεκητής. Δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Με απέραντο σεβασμό στον πόνο των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους στα Τέμπη” ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, διεμήνυσε από την Ολομέλεια...