Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ιστορίες αρνητών που σοκάρουν – Νοσούν, εύχονται να είχαν κάνει το εμβόλιο και καταλήγουν (βίντεο)

Αίσθηση προκαλεί η περίπτωση ενός ακόμη γιατρού από το Αίγιο που έχασε τη ζωή του καθώς δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Ο 57χρονος νόσησε από κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε και τότε παραδέχτηκε στους γιατρούς ότι είχε κάνει λάθος που δεν είχε εμβολιαστεί τελικά.

Τρεις φορές επιχείρησαν οι γιατροί στο Ρίο να αποσωλήνωσουν τον 57χρονο Γιώργο Καραβίτη αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά από 3,5 μήνες νοσηλείας ο οδοντίατρος από το Αίγιο έχασε τη μάχη για τη ζωή από τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

Αν και γιατρός δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

«Διασωληνώθηκε ένα μήνα, μετά πήγε δυόμισι μήνες στην εντατική αλλά είχε προχωρήσει στα πνευμόνια αυτή η κατάρα που ήρθε. Τον είχαν στο οξυγόνο. Δεν άντεξε», λέει η μητέρα του.

«Μεγάλο λάθος που δεν έκανα το εμβόλιο» φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε εκ των υστέρων στον γιατρό του.

«Δύο μέτρα άντρας, έπαιζε ποδόσφαιρο και σε μια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία, ήρθε στο σπίτι. Κάθισε για 5 μέρες, δεν πήγε αμέσως. Και μετά τον πήγαν στον νοσοκομείο και μετά από τρεις μήνες πέθανε».

Θεσσαλονίκη: «Έκανα λάθος που δεν εμβολιάστηκα»

Η 26χρονη Μαρία γέννησε με καισαρική στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό. Δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

«Πέρασα πολύ δύσκολα. Δεν είχα οξυγόνο, έκανα πυρετό. Το νοσοκομείο της Δράμας με έστειλε στο Ιπποκράτειο».

Η Μαρία γλίτωσε στο παρά πέντε τη διασωλήνωση και παραμένει σε απλή κλίνη με μάσκα οξυγόνου.

Μετά την περιπέτειά της, η 26χρονη κοπέλα από την Δράμα έχει αλλάξει γνώμη για το εμβόλιο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το εμπιστευόμουνα αλλά τώρα σίγουρα θα το κάνω γιατί τώρα νόσησα και ξέρω πως είναι και πραγματικά είναι δύσκολα».

Ανεμβολίαστος ιερέας με κορωνοϊό

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για 65χρονο ιερέα, που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Ο ιός χτύπησε για τα καλά την οικογένεια, καθώς ο πατέρας του ιερέα κατέληξε από τις επιπλοκές του ιού, ενώ η μητέρα του και ο αδερφός του νοσούν στο σπίτι. Όλοι τους είναι ανεμβολίαστοι.

Δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Μετά τις Σέρρες τώρα και στη Λάρισα γονείς αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο αφού δεν αποδέχονται τις μάσκες και τα self-tests. Πρόκειται για περισσότερα από 30 παιδάκια, με το υπουργείο να προειδοποιεί για παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Στη Ρόδο, την παρέμβαση του Εισαγγελέα προκάλεσε η είδηση ότι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, επειδή αρνούνται να υποβληθούν στα προβλεπόμενα τεστ για τον κορωνοϊό και να φορούν μάσκα.

Μάλιστα, ένας μαθητής έχει να εμφανιστεί στο σχολείο 2 χρόνια, με τους γονείς να κινδυνεύουν με αφαίρεση επιμέλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου, η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια της Βουλής, με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών, την ομιλία του...

ΕΛΛΑΔΑ

Από τα δυτικά καθαρίζει σταδιακά η σκόνη στην ατμόσφαιρα σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Τοπικές βροχές, λασποβροχές, μικρής διάρκειας και έντασης...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκινάει η υλοποίηση του πλαισίου για την στήριξη των αγροτικών εκμεταλλεύσεων που υπέστησαν ζημιές σε φυτικά μέσα παραγωγής από τις πυρκαγιές των μηνών Ιουλίου,...

ΕΛΛΑΔΑ

Aισθητή είναι σήμερα, για δεύτερη ημέρα, η αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα και για το φαινόμενο αυτό που προκαλεί αρκετά προβλήματα στους πολίτες μίλησε ο...