Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Πώς σκοτώθηκαν ο θείος και ο ανήλικος ανιψιός στην δεξαμενή με μούστο

Τραγωδία σημειώθηκε σε οινοποιείο στην Αγία Βαρβάρα στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν ένας θείος με τον ανήλικο 16 ετών ανιψιό του πήγαν να καθαρίσουν τα καζάνια του μούστου χάνοντας τελικά την ζωή τους.

Ο 16χρονος είχε έναν δίδυμο αδελφό ο οποίος άρχισε να ανησυχεί όταν δεν είχε νέο από κανέναν από τους δύο με τις ώρες να περνούν. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία, αμέσως ενημέρωσε τον πατέρα του.

Αμέσως τότε σημειώθηκε κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους. Ο πατέρας του 16χρονου βρέθηκε στις δεξαμενές όπου και εντόπισε τον αδελφό του και τον γιο του χωρίς τις αισθήσεις τους. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά αφού και οι δύο ανασύρθηκαν από την δεξαμενή νεκροί. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

Ο 50χρονος Γ.Μ., ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη. Ο 16χρονος ήταν ο γιος του αδερφού του 50χρονου και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών. Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, το οποίο διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

agia-varvara_2
agvarva3_2
agvarvara2_2
Αν και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί εικάζεται πως ο 16χρονος ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις, έπεσε μέσα στο καζάνι και τότε ο 50χρονος θείος του δεν τα κατάφερε στην προσπάθειά του να τον ανασύρειμε αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν την ζωή τους.

Φωτογραφίες από το νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκαν οι σοροί των άτυχων ανδρών.

agia_varvara_2
agia_varvara1