Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα: Ελεύθερος ο αστυνομικός που φέρεται να ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του – Τι ανέφερε στην κατάθεσή του

Τρίκαλα: Ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα η μαραθώνια κατάθεση στον ανακριτή ενός 29χρονου αστυνομικού που φέρεται να ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του.

Μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή στα Τρίκαλα, ο 29χρονος αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η υπόθεση αναμένεται να παιχθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr, καταλύτης στην εξέλιξη της υπόθεσης φέρεται να είναι η νεότερη κατάθεση που έδωσε το 4χρονο κοριτσάκι, παρουσία παιδοψυχολόγου, κατάθεση που καταγράφηκε οπτικοακουστικά και μελετήθηκε σε βάθος.

Από την πλευρά του 29χρονου αστυνομικού δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω δήλωση:

«Η Κατερίνα, η Οικογένειά μου, οι νομικοί μου παραστάτες και εγώ αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη στην εξαιρετική Παιδοψυχίατρο Τρικάλων και σε όσους τήρησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Λυπούμεθα για όσους λοιδορούσαν μονίμως το άρθρο 277 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και τη σημασία της ψυχιατρικής επιστήμης.

Λυπούμεθα ιδιαίτερα για όσους, από βαριά αμέλεια και έλλειψη συνειδήσεως, υποκρίθηκαν τον ρόλο του Προανακριτή και για όσους παραβίασαν, για τις δικές τους σκοπιμότητες, το τεκμήριο της αθωότητας και μάς κατέστησαν δημόσιο θέαμα.

Περιφρονούμε εκείνους που σκηνοθέτησαν την κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι ευθύνες όλων θα αναζητηθούν», καταλήγει στη δήλωσή του ο 29χρονος αστυνομικός, που κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Πέφτει σήμερα η αυλαία στη δίκη για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο αναμένεται σήμερα, μετά από διαδικασία 14 μηνών, περίπου 100 συνεδριάσεις, την εξέταση περίπου 60 μαρτύρων, την αξιολόγηση των θέσεων της...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται σε πανελλαδική κλίμακα οι εξορμήσεις από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) με διενέργεια δωρεάν rapid test για όλους τους...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 29 Μαρτίου, (Β’ Χαιρετισμοί) σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Μάρκου επισκόπου Αρεθουσίων, Μαρτύρων Κυρίλλου διακόνου και των συν αυτοίς παρθένων και ιερωμένων. Δεν υπάρχει κάποιο γνωστό όνομα που να γιορτάζει σήμερα. Άγιος...