Κορονοϊός- Βόλος: Νεκροί μέσα σε τρεις ημέρες γαμπρός και πεθερός

Το τελευταίο 24ωρο στη μακρά λίστα των ασθενών που χάνουν τη μάχη με τον κορονοϊό προστέθηκαν ακόμη πέντε συνάνθρωποί μας. Στο Νοσοκομείο του Βόλου απεβίωσαν λόγω επιπλοκών  πέντε ασθενείς ηλικίας 54, 77,85, 93 και 94 ετών.

Σήμερα στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 95 άτομα, η ΜΕΘ Covid με οκτώ κρεβάτια είναι πλήρης ενώ τρεις ασθενείς έχουν διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ.

Κατέληξε επίσης σήμερα στο Νοσοκομείο του Βόλου ένας 54χρονος φιλόλογος του ΓΕΛ Βελεστίνου, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid του “Αχιλλοπούλειου”, ενώ δεν ήταν εμβολιασμένος. Ο εκλιπών ήταν πατέρας ενός παιδιού και είχε καταγωγή από το Μεγάλο Μοναστήρι.

Τραγική είναι η ιστορία μιας οικογένειας στην οποία ο 75 πεθερός κατέληξε από κορονοϊό την περασμένη Παρασκευή, ενώ την ώρα που οι συγγενείς ήταν έτοιμοι να παραστούν στην κηδεία του, έμαθαν πως πέθανε από την ίδια αιτία και ο 59χρονος γαμπρός του. Οι δύο νοσηλεύονταν με αναπνευστική δυσλειτουργία στο νοσοκομείο, και έχασαν την ζωή τους μέσα σε λίγες ώρες, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια.