Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη ο δικηγόρος των αρνητών – Κατηγορείται για διασπορά fake news (βίντεο)

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ο γνωστός δικηγόρος ο οποίος δηλώνει αρνητής του πανδημίας και του εμβολίου και υποστηρίζει ότι η διασωλήνωση τον ασθενών με κορωνοϊό γίνεται χωρίς λόγο. Η εισαγγελία του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση.

Την ίδια στιγμή αρνητής δημιούργησε δωρεάν γραμμή επικοινωνίας για να του τηλεφωνούν πολίτες να τους πείσει να μην εμβολιαστούν. Και ενώ συμβαίνουν αυτά 30χρονος πέθανε στην Πάτρα. Είχε νοσήσει από κορωνοϊό, παρήλθε το εξάμηνο, δεν εμβολιάστηκε, νόσησε για δεύτερη φορά και έσβησε μετά από 15 μέρες νοσηλείας.

Τελικά δεν έγινε χαρακίρι ούτε… τελείωσε η εισαγγελία. Αντιθέτως, στον αρνητή δικηγόρο που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα ασκήθηκε ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά συρροή.

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος μαζί με τον πρώην επόπτη υγείας που τέθηκε σε αργία, είχαν διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην άρνηση της 50χρονης από τη Θεσσαλονίκη να διασωληνωθεί, καθώς λίγο πριν φύγει από τη ζωή του έστελνε μηνύματα από το νοσοκομείο.

Παίρνουν στο… λαιμό τους και εγκύους

Υποκαθιστώντας την επίσημη τηλεφωνική γραμμή της Πολιτείας αρνητής που δηλώνει ογκολόγος και ταυτόχρονα αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος στην Ελλάδα, αναφέρει στο προσωπικό του ιστολόγιο πως δίνει τηλεφωνικά πληροφορίες γύρω από τα εμβόλια και μάλιστα σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.

Μια έγκυος που επικοινώνησε με τον εν λόγω γιατρό κατέγραψε τη συνομιλία στην οποία ο ίδιος αποφεύγει επιμελώς να δώσει απευθείας συμβουλή ωστόσο υποστηρίζει πως οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν έχουν κάνει μελέτες για τυχόν επιπλοκές σε εγκύους.

Νόσησε και μετά δεν εμβολιάστηκε

Οι φίλοι του τον φώναζαν Γίγαντα. Ο 30χρονος πατέρας ενός μικρού παιδιού, πέρασε για δεύτερη φορά κορωνοϊό, δεν εμβολιάστηκε και τελικά πέθανε στην εντατική μονάδα θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο της Πάτρας

«Ο Βασίλης είχε σκοπό να εμβολιαστεί απλά ίσως δεν βιαστήκαμε αρκετά. Τα πνευμόνια του στην ουσία δεν λειτουργούσαν καθόλου, δεν μπορούσε να ανασάνει καθόλου μόνος τους, στην ουσία εξαρτιόταν από τον αναπνευστήρα 100%. Ήταν δύο μέτρα παλικάρι κανένας μας δεν περίμενε ότι θα το περάσει τόσο βαριά και απλά να το πω ότι δεν είναι αστείο», δήλωσε στο LIVE NEWS η σύζυγος του 30χρονου.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο νεαρός πατέρας περίμενε να ολοκληρωθεί το εξάμηνο από την ανάρρωσή του ώστε να εμβολιαστεί αλλά μολύνθηκε ξανά πριν προλάβει να πραγματοποιήσει την πρώτη δόση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Έμφραγμα» αναμένεται να προκαλέσει στην Αθήνα και σε μεγάλο κομμάτι της χώρας η αυριανή απεργία, την οποία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή συνδικάτων...

ΕΛΛΑΔΑ

Ο 31χρονος Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος σκοτώθηκε ενώ έκανε εργασίες σε οικοδομή, καταγόταν από το Ελεύθερο Γρεβενών και τα τελευταία χρόνια έκανε...

ΕΛΛΑΔΑ

Την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες μέρες σχολίασε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς επισημαίνοντας σε ποιες περιοχές οι κάτοικοι πρέπει να προσέξουν περισσότερο....

ΕΛΛΑΔΑ

Με χειροκροτήματα και φωνές ενθουσιασμού υποδέχτηκαν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φρέντη Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές οι υποστηρικτές και...