Συγκλονιστικός ο Γιάννης Καλλιάνος: Ξέσπασε σε λυγμούς on air μιλώντας για την περιπέτεια των γονιών του με τον κορονοϊό [βίντεο]

Γιάννης Καλλιάνος: Ο Γιάννης Καλλιάνος λύγισε στον αέρα της εκπομπής του MEGA «Live News» μιλώντας για την περιπέτεια που βιώνουν οι γονείς του με τον κορονοϊό. Αποσβολωμένος ο Νίκος Ευαγγελάτος που δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Συγκινημένος ο γνωστός μετεωρολόγος είπε πως και οι δύο του γονείς, οι οποίοι είναι εμβολιασμένοι, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο.

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια που μπορεί και μετά από 10 ημέρες να σε στείλει στο νοσοκομείο. Η μητέρα μου πήγαινε καλά, αλλά μετά την 12η μέρα της έκανε ισχυρή πνευμονία. Ο πατέρας μου δόξα τω Θεώ είναι καλύτερα. Πιστεύω θα πάνε καλά», είπε.

«Πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και να αφήσουν τις παρανοϊκές σκέψεις», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στο LIVE NEWS.

Ο πατέρας του πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση κι αν και νοσηλεύεται, τα πάει πολύ καλύτερα από τη μητέρα του κ. Καλλιάνου που είναι εμβολιασμένη με δύο δόσεις. «Είχε δύσπνοια και ο κορεσμός του οξυγόνου έπεφτε κάτω», είπε για τη μητέρα του.

«Δεν μπορείς να δεις τους δικούς σου ανθρώπους. Να μην ξέρεις τι γίνεται και να χτυπάει το τηλέφωνο και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει», είπε.

Μάλιστα, μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του άλλο, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι ο πατέρας του βρισκόταν στο σπίτι και ένοιωσε μία αστάθεια με αποτέλεσμα να πέσει. Ο μετεωρολόγος βρισκόταν κάτω από το σπίτι. Του τηλεφώνησε ο πατέρας του και τον εκλιπαρούσε για βοήθεια ωστόσο ήταν αδύνατον να πάει κοντά του καθώς αυτές είναι οι ιατρικές οδηγίες.

Γιάννης Καλλιάνος: Παρακολουθήστε την συγκλονιστική περιγραφή του μετεωρολόγου

Ευχόμαστε οι γονείς του να βρουν τη δύναμη να το ξεπεράσουν και να είναι μία περαστική περιπέτεια.