Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Την κατακρεούργησε με 23 μαχαιριές – Ο 49χρονος είχε ιστορικό σε ψυχιατρείο

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη:  Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο 49χρονος Αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Ο 49χρονος βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα, η οποία του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ενώπιον των αστυνομικών που τον συνέλαβαν ο κατηγορούμενος φέρεται πως παραδέχτηκε ότι έκανε το στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Κατά πληροφορίες. ο ίδιος έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο 49χρονος αποκάλυψε το φόνο της γυναίκας του, όταν το βράδυ της Κυριακής παραδόθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Τη σορό της 48χρονης συζύγου του , με την οποία έχουν έναν 20χρονο γιο, εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού που μετέβη στην οικία τους. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι ως όπλο του εγκλήματος, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της ατυχής γυναίκας προέκυψε ότι ο 49χρονος κατάφερε συνολικά 23 μαχαιριές στην 48χρονη σύζυγό του.

Η γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή οι μαχαιριές εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και στα άκρα. Αρχικά, αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για οκτώ μαχαιριές.

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη:  Ο 49χρονος είχε ιστορικό σε ψυχιατρείο

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο κατηγορούμενος απολογήθηκε προανακριτικά ότι προέβη στο στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Κατά πληροφορίες δε ο ίδιος έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές. Το ζευγάρι είχε έναν γιο 20 χρονών, ανάφερει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τη δολοφονία αποκάλυψε ο 49χρονος, όταν γύρω στις 21:30 της Κυριακής μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, οι οποίοι εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι, που φέρεται να είναι το μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (28-11-2021) στο κέντρο της πόλης 49χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, λίγο νωρίτερα, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα την 48χρονη ημεδαπή σύζυγό του, σε διαμέρισμα όπου διέμεναν στην περιοχή της Πολίχνης.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου και κ. Ιατροδικαστής, ενώ κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό μαχαίρι.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σαράντα πέντε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκαν χθες (18/04)  στην Αττική και έγιναν 24 συλλήψεις. Συγκεκριμένα, το πρώτο 15νθήμερο Απριλίου 2024, για την αντιμετώπιση του...

ΔΙΕΘΝΗ

Μια προφανής ισραηλινή επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος σε μια σημαντική αεροπορική βάση κοντά στην κεντρική πόλη Ισφαχάν ενεργοποίησε την ιρανική αεράμυνα νωρίς το...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Λεκατσά Μέλπω, η Σίνου Δέσποινα, η Κόρδατζη Βιολέτα, ο Παπαλαζάρου Βασίλειος και η Βενέρη Λύδια, είναι τα 5 πρόσωπα που επέλεξε ο Στέφανος...

ΕΛΛΑΔΑ

H ΕΛ. ΑΣ εντατικοποιεί τις προσπάθειες ώστε να αντιμετωπιστεί το κοινωνικό φαινόμενο της βίας σε όλες τις εκφάνσεις. Ομάδες νέων αστυνομικών προχωρούν σε ήπια...