Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Ποιος είναι ο άνδρας που εξαφανίστηκε – Έχει αναπνευστικό πρόβλημα

Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου Χιώτη Ι.Σ που αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας (6/12), στην ευρύτερη περιοχή της Κατάβασης «Γιαννάκη».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του xiakoslaos.gr, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει αναπνευστικό πρόβλημα υγείας. Πρώτη στάση έκανε στις Καρυές προκειμένου να μαζέψει μανιτάρια, ενώ στη συνέχεια, όπως φαίνεται, κατευθύνθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Κατάβασης και συγκεκριμένα στο σημείο που εντοπίστηκε το αμάξι.

Η Ασφάλεια της Χίου, γνωρίζοντας ότι στην παραπάνω περιοχή πηγαίνει πλήθος κόσμος για τον ίδιο σκοπό με τον αγνοούμενο, υποψιάστηκε ότι ίσως μπορεί να έχει πάει προς τα εκεί και πράγματι έτσι το εντόπισαν το αυτοκίνητο του, μάρκας «Honda Civic» κόκκινου χρώματος.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί ότι στις έρευνας, πέρα από την Αστυνομική και Πυροσβεστική Ασφάλεια, συμμετέχει και η Πολιτική Προστασία, ενώ παράλληλα αρκετοί είναι οι Χιώτες και οι συγγενείς που έχουν σπεύσει για να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην αναζήτηση του συμπολίτη μας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Από χθες, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (6/12) δόθηκε σήμα, σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Ασφάλεια Χίου, η εξαφάνιση ενός άνδρα, του οποίου τα ίχνη του φαίνεται πως έχουν χαθεί εδώ και αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με τη γυναίκα του άνδρα, είχε βγει σε περιοχή της Βόρειας Χίου για να μαζέψει μανιτάρια (αμανίτες), με την τελευταία επικοινωνία να είναι κατά το μεσημέρι, όπου της ανέφερε ότι σε λίγο θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους.

Λόγω του ότι η ώρα περνούσε και σκοτείνιαζε, η γυναίκα ειδοποίησε τόσο τις παραπάνω υπηρεσίες, όσο και τους οικείους. Μεγάλη κινητοποίηση έδειξαν ολόκληρη η Αστυνομική και Πυροσβεστική Ασφάλεια της Χίου, καθώς και συγγενείς, φίλοι, εθελοντές, προκειμένου να εντοπίσουν αρχικά το αυτοκίνητο του άνδρα, μάρκας «Honda Civic» κόκκινου χρώματος.

Στην αρχή το αναζητούσαν στην περιοχή των Καρυών, κοντά στους Αγίους Πατέρες, όπως είχε αναφέρει η γυναίκα του άνδρα, όμως έπειτα από αρκετή ώρα το αμάξι εντοπίστηκε από την Ασφάλεια στην περιοχή κοντά στο «Γιαννάκη» (ευρύτερη περιοχή της Κατάβασης) σε ένα χωματόδρομο.

Αμέσως ενημερώθηκαν όλοι, καταφθάνοντας στο σημείο, εξοπλισμένοι με φακούς και καταβάλλοντας ολονύχτια προσπάθεια, ώστε να εντοπίσουν τον άντρα μέσα στο δάσος. Μέχρι στιγμής η προσπάθεια για τον εντοπισμό του δεν έχει αποδώσει καρπούς, καθώς η περιοχή είναι αρκετά δύσβατη και η βλάστηση πυκνή, με το φως του φεγγαριού να μην τους ευνοεί ιδιαίτερα και ταυτοχρόνως να μην υπάρχει τηλεπικοινωνιακό σήμα.

Πηγή: xiakoslaos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την αποφυγή πολλών μετακινήσεων εκτός σπιτιού και την προληπτική χρήση προστατευτικής μάσκας στο πρόσωπο συνιστά ειδικά στα άτομα με σοβαρά αναπνευστικά και καρδιαγγειακά προβλήματα...

ΕΛΛΑΔΑ

Απόφαση για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο χωρίς την παρουσία φιλάθλων πάρθηκε στην σημερινή σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων. Αυτό αποκάλυψε ο...

ΕΛΛΑΔΑ

Εμφανής ήταν από το πρωί η παρουσία της αφρικανικής σκόνης στον αττικό ουρανό, η οποία έκανε θαμπή ακόμα και την εικόνα της Ακρόπολης. Όπως...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενεργοποιείται η μαύρη λίστα του «Ενεργειακού Τειρεσία» για τους καταναλωτές ρεύματος οι οποίοι έχουν ανεξόφλητα χρέη και μετακινούνται από τον ένα προμηθευτή ενέργειας στον...