Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αιδηψός: «Ήταν μία πλάκα», είπε στον εισαγγελέα ο αμετανόητος 30χρονος που κλώτσησε την γάτα

Σε… πλάκα φέρεται να απέδωσε την κλωτσιά που έδωσε στο γατάκι ο 30χρονος που συνελήφθη από την Αστυνομία, ύστερα από βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και το οποίο γυρίστηκε σε ταβέρνα της Αιδηψού.

Ο άντρας αλβανικής καταγωγής φέρεται να ισχυρίστηκε: «Δεν έκανα κάτι κακό. Ήταν μία πλάκα». Στο βίντεο εμφανιζόταν να διασκεδάζει με την παρέα του σε ταβέρνα, όπου κλώτσησε ένα γατάκι αφού πρώτα το δελέασε με ένα ψαροκόκαλο για να τον πλησιάσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος έχει ποινικό παρελθόν. Και αυτό διότι το 2017 είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών. Συγκεκριμένα ήταν ένας από τους συλληφθέντες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας για υπόθεση διακίνησης κάνναβης. Ο 30χρονος εξέτισε ποινή φυλάκισης στις φυλακές Κορυδαλλού και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Η σύλληψή του έγινε στο σπίτι του στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στο μεταξύ, ο δικηγόρος Ιάσων Οικονόμου εξηγεί ότι ο νεαρός με το μούσι, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στο διαδίκτυο να δίνει «εξηγήσεις» για το περιστατικό, δεν είναι το άτομο που συνελήφθη για την κλωτσιά στο γατάκι. Σε τηλεφωνική επικοινωνία του newsbomb με τον κ. Οικονόμου ο τελευταίος εξήγησε ότι «το πρόσωπο που προβάλλεται στα media ως συλληφθείς για την υπόθεση δεν είναι αυτό που πραγματικά συνελήφθη».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο υπουργός Προστασιας του Πολίτη, Τακης Θεοδωρικακος, μόνο το τελευταίο 5μηνο, υπήρξαν 1489 καταγγελίες για κακοποιήσεις ζώων με την Αστυνομία να προχωρά σε 140 συλλήψεις.

Παράλληλα επιβλήθηκαν 940 πρόστιμα συνολικού ύψους 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί της Τρίτης χωρίς να μιλήσει στους δημοσιογράφους για το αν έχει μετανιώσει που κλώτσησε την γάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Αποφασισμένοι και οργανωμένοι για να σκοτώσουν φέρονται να ήταν οι αρχηγοί και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης των οπαδών μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λιγκ,...

ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες λεπτομέρειες έγιναν γνωστές νωρίτερα σχετικά με την μεγάλη έρευνα και επιχείρηση της αστυνομίας μέχρι τις 67 συλλήψεις για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η αφρικανική σκόνη έχει πνίξει για μία ακόμη φορά τη χώρα, με την κατάσταση να είναι πραγματικά αποπνικτική, ειδικά στα νότια. Η Κρήτη εξαφανίστηκε...

ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη 38χρονου προχώρησε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, στην Πάτρα. Κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση “Σύμπραξη Εκδίκησης“, η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για τον...