Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ποδόσφαιρο: 25 χούλιγκαν εισέβαλαν σε γήπεδο «5Χ5» για να κλέψουν πανό από ομάδα – Τραυμάτισαν προπονητή

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ακόμα περισσότερο μάλιστα όταν ο λόγος δεν γίνεται καν για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, αλλά γήπεδο «5Χ5».

Για την ακρίβεια στο γήπεδο στου Ρέντη όπου εισέβαλαν χούλιγκαν το βράδυ της Τρίτης γίνονται αγώνες «8Χ8». Αμέσως μετά το τέλος ενός αγώνα του πρωταθλήματος Athens League 8X8 δεκάδες χούλιγκανς, εισέβαλαν στο γήπεδο, έκλεψαν πανό και τραυμάτισαν σοβαρά τον προπονητή μιας από τις ομάδες που έπαιζαν. Ο λόγος; Φορούσαν «κιτρινόμαυρα».

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ομάδα 20-25 νεαρών χούλιγκαν, μπήκαν βίαια στο γήπεδο προκαλώντας χάος ανάμεσα σε γυναίκες και παιδιά, όπως ακριβώς συμβαίνει στα γήπεδα των επαγγελματικών κατηγοριών. Στόχο τους είναι να πάρουν ως… λάφυρο ένα πανό.

Ο προπονητής που μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τους παίκτες του, ποδοπατήθηκε σφοδρά και υπέστη κρανίο-εγκεφαλικές κακώσεις και εξάρθρωση ώμου, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπως αναφέρει το gipedaki.gr.

Σκηνές χάους ακολούθησαν και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Ρέντη, με τους χούλιγκανς, αμέσως μετά την αρπαγή του πανό να εκσφενδονίζουν καρέκλες, ξύλα και ότι άλλο έβρισκαν προς τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και όποιον βρίσκονταν εκεί. Για περίπου 2 λεπτά η εφιαλτική κατάσταση έμοιαζε ανεξέλεγκτη, μέχρι που οι οργανωμένοι οπαδοί τράπηκαν σε φυγή πεζή, μέχρι να καβαλήσουν τα μηχανάκια τους τα οποία είχαν σταθμεύσει στην Θηβών!

Την υπόθεση ερευνά ήδη το αστυνομικό τμήμα της Ασφάλειας Πειραιά, καθώς επίσης και το αρμόδιο τμήμα κατά της αθλητικής βίας, σε μια υπόθεση που ο φάκελος της μόλις… άνοιξε. Επιπλέον, εξετάζεται οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός λειτουργίας θα τεθούν για 12 ώρες, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η ΗΔΙΚΑ ΑΕ, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του συστήματος...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τους πρώτους του υποψηφίους για τη διαδικασία των εσωκομματικών προκριματικών εκλογών, εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε togegonos.gr από τη χθεσινή φωτογράφιση του προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τα 17 παιδιά του θαλάμου του. Δείτε τις...

ΕΛΛΑΔΑ

Την δέσμευση ότι οι συμβάσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ θα ανανεωθούν μέχρι τις 12 Μαΐου απέσπασαν με τον αγώνα τους οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ,...