Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλακίστηκε το μοντέλo που κατηγορείται, με τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της, για διακίνηση 8 κιλών κοκαΐνης

Αποφυλακίστηκε το 28χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια που κατηγορείται μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της, γνωστό ποδοσφαιριστή για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών, περίπου οκτώ μήνες μετά την απολογία τους στον ανακριτή για διακεκριμένη διακίνηση κοκαΐνης, ποσότητας 7,8 κιλών στη Νέα Σμύρνη.

Το μοντέλο είχε αρνηθεί από την πρώτη στιγμή πως έχει σχέση με την κοκαΐνη, ενώ αντίθετα την ευθύνη είχε αναλάβει ο ποδοσφαιριστής, δηλώνοντας εξαρτημένος από τα ναρκωτικά τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, τον απειλούσαν για να τα μεταφέρει αν και δεν ήταν δικά του. Στην απολογία του μάλιστα ο 32χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη από τη σύντροφό του που την έμπλεξε άδικα σε μία μεγάλη περιπέτεια και δήλωσε μετανοιωμένος.

Σε ανακοίνωσή του, ο συνήγορός της 28χρονης, αναφέρει πως ο ανακριτής έκανε δεκτή την αίτηση που κατέθεσε για την αποφυλάκισή της με περιοριστικούς όρους, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση. Στην ανακοίνωση του κ. Κούγια αναφέρεται:

Όπως είναι γνωστό, μετά την προσωρινή κράτησή της επειδή θεωρήθηκε ότι ήταν συγκάτοχος κοκαΐνης, ποσότητας 8 κιλών με τον μέλλοντα σύζυγό της, γνωστό ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής του γραφείου μας κος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπισή της.

Μαζί με τον συνάδελφό μας κο Παντελή Κοκοτό, ο οποίος ήταν και ο αρχικός συνήγορός της, και με τη βοήθεια των συνεργατών του γραφείου μας συγκεντρώσαμε σειρά από αθωωτικά στοιχεία και σημαντικές μαρτυρίες ιδιαίτερα αξιόλογων προσώπων, οι οποίοι εξετάστηκαν από τον κο Ανακριτή και ακολούθως ζητήσαμε να δώσει συμπληρωματική απολογία και συγχρόνως καταθέσαμε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα, μετά και από σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέως Πρωτοδικών, ο οποίος πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής της κρατήσεως, ο κος τακτικός Ανακριτής αποφάσισε την αποφυλάκισή της.

Η 28χρονη, όπως είναι γνωστό, αρνείται κάθε συμμετοχή στην πράξη για την οποία κατηγορείται ο πρώην σύντροφός της και αυτό θα επιδιώξουμε να αποδείξουμε και στο Δικαστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Με μία και μόνο αίτηση στην Ενιαία Πύλη Ψηφιακής Πρόσβασης στην Κοινωνική Προστασία ο πολίτης θα αιτείται για όλα τα επιδόματα και παροχές που...

ΕΛΛΑΔΑ

Αποδομήθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ηρακλείου, συμμορία τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος ανηλίκων...

ΕΛΛΑΔΑ

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Τούρκου με κουρδικές ρίζες ( γεν.1996 ) μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στο Γ.Ν. Γεννηματάς ύστερα...

ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια κάθειρξη είναι η ποινή που επιβλήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Η απόφαση είναι...