Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Αιγάλεω: Ο άνδρας που μπούκαρε με αυτοκίνητο στο River West προσπαθούσε να πέσει πάνω σε μια κοπέλα

Μεγάλη κινητοποίηση από την αστυνομία στο Αιγάλεω, καθώς άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε κατάστημα στο εμπορικό κέντρο River West.

Ο άνδρας προσέκρουσε στη τζαμαρία και σταμάτησε. Οι αρχές τον ακινητοποίησαν και έχει συλληφθεί. Δεν υπάρχουν προς το παρόν αναφορές για τραυματισμούς, ωστόσο όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμή στοιχεία ο άνδρας παρενοχλούσε μια κοπέλα χτυπώντας με το ΙΧ το δικό της από το ύψος της Θηβών μέχρι το εμπορικό.

Το αυτοκίνητο μπήκε στην κυριολεξία μέσα στο εμπορικό κέντρο, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες. Επιδίωξη του οδηγού ήταν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του μία κοπέλα, την οποία παρενοχλούσε με το αυτοκίνητό του για αρκετή ώρα.

Ο δράστης, σαν σε ταινία, χτυπούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα της νεαρής κοπέλας από τη Λ. Θηβών μέχρι το Αιγάλεω, όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την καταδίωξη του αγνώστου στάθμευσε το όχημά της στα δύο εμπορικά κέντρα, που βρίσκονται επί τους Λ. Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος, όπου θεώρησε ότι θα βρει ασφάλεια.

Ο δράστης, σε κατάσταση σοκ, εισήλθε στο κτίριο με το αυτοκίνητο. Όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τρέχει στους ορόφους του εμπορικού κέντρου.

Η αστυνομία τον συνέλαβε και στις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την ΕΛΑΣ, στη θέση του συνοδηγού υπήρχε μια σακούλα με ψυχοφάρμακα.

Για πολλή ώρα τα δύο εμπορικά κέντρα εκκενώθηκαν από τους πελάτες και το προσωπικό έως ότου η αστυνομία ελέγξει τους χώρους και διαπιστώσει ακριβώς τι συμβαίνει.

Οι έρευνες της ΟΠΚΕ περιλάμβαναν και ανίχνευση του χώρου και με εκπαιδευμένα σκυλιά.

Ο δράστης, σε κατάσταση σοκ, εισήλθε στο κτίριο με το αυτοκίνητο. Όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τρέχει στους ορόφους του εμπορικού κέντρου. Η αστυνομία τον συνέλαβε, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε μια σακούλα με ψυχοφάρμακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Για μία ακόμη φορά η αφρικανική σκόνη «έπνιξε» τη νότια και κεντρική Ελλάδα με το ευρωπαϊκό σύστημα Κοπέρνικος να το μετρά ως ένα από...

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΗΔΙΚΑ ΑΕ ενημερώνει ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, από ώρα 8:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ., όλες οι υπηρεσίες που παρέχει θα είναι...

ΕΛΛΑΔΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια της δημοσιογράφου Όλγας Κολιάτσου, η οποία έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 22 Μαρτίου, σε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είναι δυνατόν στα σοβαρά, να υπάρχει συγκάλυψη σε μια υπόθεση που την ερευνά εφέτης ανακριτής, εφέτης εισαγγελέας, ειδική επιτροπή διερεύνησης ατυχημάτων και η Ευρωπαία...