Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Γλύτωσε τα χειρότερα μετά από σοβαρό ατύχημα

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος, κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Μήλο.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πάντως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο της ανάρτησής του, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απέφυγε τα χειρότερα, αν και τα τραύματά του ήταν σοβαρά.

Η ανάρτηση του στο Instagram:

«Και κάπως έτσι άδοξα τελειώνει στη μέση το ταξίδι στο Αιγαίο, με δυο σπασμένα δάχτυλα, εγκαύματα 2ου βαθμού στα χέρια και πόδια και διάφορα άλλα, από πέσιμο μηχανής , θα μπορούσε όμως να είναι πολύ χειρότερα.

Έχω την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσω το προσωπικό του κέντρου υγείας της Μήλου που τόσο πολύ με πρόσεξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, που μου έκλεισαν τις πληγές , που με κράτησαν μια μέρα μέσα, που κινητοποιήθηκαν να μου φέρουν ακόμα και τη μηχανή μου από το σημείο που έπεσα.

Ευχαριστώ τους ντόπιους που με μάζεψαν απ´ το δρόμο, μου έδωσαν νερό τότε που το χρειαζόμουν περισσότερο και που με πήγαν στο νοσοκομείο χωρίς να σκεφτούν αν θα τους λερώσω το αμάξι η αν θα καθυστερήσουν στη δουλειά τους.

Ευχαριστώ τον άνθρωπο που δεν έφυγε από δίπλα μου μέχρι να σιγουρευτεί ότι εγώ (μαζί με όλα μου τα πράγματα) είμαι υγιής και μέσα στη θέση του οχήματος που θα με πάει σπίτι. Αν και ήμουν μόνος ξαφνικά ήρθε μια μεγάλη οικογένεια δίπλα μου. Κάπου κάπου η πίστη στην ανθρωπότητα αποκαθίσταται.»

 

Ειδήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το National Geographic αναδεικνύει τον ξεχωριστό χαρακτήρα των Κυκλάδων, με έμφαση και στη γαστρονομική τους ταυτότητα “Από τις Κυκλάδες, μέχρι τα μαγευτικά Δωδεκάνησα, κάθε...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Μήλος, ως το νησί των χρωμάτων, όπως αποκαλείται και η Τήνος, φημισμένη και για τη γαστρονομία της, περιλαμβάνονται στα καλύτερα ελληνικά νησιά για επίσκεψη το καλοκαίρι του...

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Τα σμαραγδένια νερά της Μήλου προβάλλονται σε Βρετανία και Αυστραλία Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών από Αυστραλία κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com,...