Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Σοφία Χατζηπαντελή: Αυτή είναι η νέα κριτής του GNTM [βίντεο]

Σοφία Χατζηπαντελή: Είναι πλέον γεγονός, το GNTM επιστρέφει με τον πέμπτο κύκλο του πιο ανανεωμένο από ποτέ.
Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στη θέση της, αλλά αυτή τη φορά δίπλα της θα κάτσει μία νέα ομάδα, ίσως όχι και τόσο άγνωστη στο κοινό.Ένα από τα νέα πρόσωπα, που σίγουρα θα μας απασχολήσει τη σεζόν 2022 – 2023 θα είναι η Σοφία Χατζηπαντελή ένα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο μοντέλο, που αποτελεί δυνατό χαρτί για το ελληνικό μόντελινγκ.

Ο Γιώργος Καράβας κι ο Τάσος Σοφρωνίου έρχονται στην κριτική επιτροπή για να βοηθήσουν να βρεθεί το επόμενο Top Model της Ελλάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλά ονόματα είχαν ακουστεί για την τέταρτη θέση στην κριτική επιτροπή. Ωστόσο, η παραγωγή του Star επέλεξε ένα πρόσωπο φρέσκο και άκρως εκκεντρικό.

Η Σοφία Χατζηπαντέλη πληρούσε τις προϋποθέσεις κι έτσι είναι εκείνη που θα αναλάβει να ολοκληρώσει την τετράδα της κριτικής επιτροπής.

Σοφία Χατζηπαντελή: Το βιογραφικό της νέας κριτή του GNTM 5

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, κάτι που προβάλλει και η ίδια μέσα από το Instagram της, που αριθμεί τουλάχιστον 462.000 ακόλουθους. Το μοντέλο έχει διεθνή καριέρα, με εξώφυλλα σε δημοφιλή περιοδικά και πασαρέλες στο εξωτερικό διάσημων σχεδιαστών, ενώ έχει αποτελέσει τη μούσα του Jean Paul Gaultier!

Η Σοφία Χατζηπαντέλη είναι ένα ελληνο-κύπριο μοντέλο, που ξεχωρίζει κυρίως για το μονόφρυδο look της. Κέρδισε την προσοχή του κοινού στη Μεγάλη Βρετανία το 2017 κι εμφανίστηκε πρώτη φορά σε fashion shows κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, το 2020. Έχει συνεργαστεί με διάσημα brands, συμπεριλαμβανομένων τη Guess Jeans και την Polaroid.

Έχει γεννηθεί στις 25 Μαΐου του 1997 κι είναι μόλις 25 ετών. Συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC. Επίσης, έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

 

 

 

 

 

 

Σοφία Χατζηπαντελή: Τα έντονα, πυκνά φρύδια και το κίνημα υπέρ της τριχοφυίας

Το 25χρονο μοντέλο έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland, ενώ προσπαθεί με τον τρόπο της να επαναπροσδιορίσει την ομορφιά. Έχει δημιουργήσει στα social media το κίνημα #Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει ακράδαντα και είναι υπέρ της τριχοφυίας. Το σήμα κατατεθέν της είναι τα έντονα, πυκνά της φρύδια, τα οποία δεν φοβάται να αναδείξει. Μάλιστα τους έχει δώσει και την ονομασία “Veronica”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικάνικο Harpers Bazaar εξήγησε γιατί αγαπάει τόσο πολύ τα φρύδια της, τα οποία έχει κληρονομήσει από την οικογένειά της και συγκεκριμένα τη μητέρα της.

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

 

 

Το Instagram της Σοφίας Χατζηπαντέλη

Εκτός από το πλούσιο βιογραφικό της, η νέα κριτής του GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντέλη αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και από τη δουλειά της.

Μία γρήγορη ματιά στο προφίλ της θα σας πείσει…

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μύκονος: Έγινε του …GNTM στα Ματογιάννια To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μύκονος έχει παραδοσιακά την τιμητική της και η κάμερα του Mykonos Live...