Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με το θάνατο της 22χρονης αθλήτριας στην Κομοτηνή: «Δεν ήταν εμβολιασμένη», λέει η θεία της

Σταμάτησε απλά η καρδιά της; Είχε κάποιο πρόβλημα και δεν το ήξερε; Το θρίλερ και τα αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της 22χρονης αθλήτριας στίβου, την ώρα της προπόνησης, το απόγευμα της Τρίτης, στην Κομοτηνή, συνεχίζονται και προκαλούν προβληματισμό στην οικογένειά της.

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ανακοπή άγνωστης αιτίας, με την θεία της νεαρής γυναίκας να μην μπορεί, πάντως, να καταλάβει πώς με εξετάσεις καθαρές φεύγει έτσι ξαφνικά ένα νέο και υγιέστατο κορίτσι.

Αν και δημιουργήθηκε μια παραφιλολογία περί παρενέργειας από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, από την οικογένειά της ξεκαθαρίζεται ότι η κοπέλα δεν είχε εμβολιαστεί. «Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά» τόνισε θεία της 22χρονης στο Mega.

«Έκανε εξετάσεις, όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» πρόσθεσε η γυναίκα για την ανιψιά της. Ακριβείς απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας.

«Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν» τόνισε γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η 22χρονη φοιτήτρια μετά το τέλος της εξεταστικής σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση», υποστήριξε συγγενής της 22χρονης.

Η Γεωργία όμως δεν γύρισε ποτέ. Η καρδιά της την πρόδωσε και «έσβησε» στο ταρτάν στίβου, που τόσο λάτρευε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κώστας, παιδικός φίλος του Μανώλη που μεγάλωσαν μαζί στην ίδια γειτονιά, συγκινεί μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής. Περιγράφει τον φίλο του ως έναν...

ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση...

ΕΛΛΑΔΑ

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το MEGA, δείχνει την αποτρόπαια πράξη ενός 7χρονου, που χτύπησε ένα 8χρονο παιδί μπροστά στα μάτια των άλλων δύο...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Θεοδώρου του Τριχινά. Του Αγίου Ζακχαίου του Αποστόλου. Του Οσίου Αθανασίου του...