Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Οι Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Χαρδαλιά – Νέα επίθεση Ερντογάν στον Μητσοτάκη

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου οι τουρκικές Αρχές, την ώρα που πέταγε με κατεύθυνση τον Άγιο Ευστράτιο.

Οπως μεταδόθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την ώρα που ο υφυπουργός μετέβαιναν μαζί με τον αρχηγό της αεροπορίας στον Άγιο Ευστράτιο η Τουρκία παρενόχλησε μέσω ασυρμάτου το ελικόπτερο με ένα μήνυμα που έλεγε ότι το ελικόπτερο βρίσκεται σε τουρκικό εναέριο χώρο. Οι χειριστές αδιαφόρησαν και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, για να αποτίσει φόρο τιμής στις εκδηλώσεις μνήμης του Υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά.

Την ίδια ώρα για ακόμα μια φορά ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε εναντίον της χώρα μας και μάλιστα αποκάλεσε ανέντιμο τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Ταγίπ Ερντογάν ρωτήθηκε για το θέμα των ελληνικών νησιών – η Άγκυρα το τελευταίο διάστημα θέτει διαρκώς θέμα αποστρατιωτικοποίησής τους – και είπε: «Δεν αστειεύομαι! Μιλάω πολύ σοβαρά!

Ο Τούρκος Πρόεδρος εξαπέλυσε και πάλι προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αποκαλώντας τον επί της ουσίας ανέντιμο: «Έχουμε πει ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε μαζί τους αν δεν υπάρχει ένας τίμιος πολιτικός. Από εδώ και πέρα η Ελλάδα θα πρέπει να προσέχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας στη χώρα μας με περιοχές όπως η Μαγνησία και η Καρδίτσα να έχουν πλημμυρικά φαινόμενα. Κύριο χαρακτηριστικό της...

ΔΙΕΘΝΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στο Ισραήλ, Σταύρος Ιωαννίδης, το πρώτο στάδιο περιελάμβανε μαχητικά αεροσκάφη που εξουδετέρωσαν αρχικά την αεράμυνα...

ΕΛΛΑΔΑ

Επί ποδός η Πολιτική Προστασία για την αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από τα δυτικά, με κυρίαρχο στοιχείο τις βροχές, τις ισχυρές καταιγίδες και...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνικός Κόσμος. Το παρών στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έγινε δεκτός με το σύνθημα...