Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Η Greek Mafia πίσω από την εκτέλεση στον Γέρακα: Πώς συνδέεται με τη λαθρεμπορία και νόθευση καυσίμων

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι το πρωί σε ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στον Γέρακα. Πρόκειται για έναν 38χρονο επιχειρηματία, ο οποίος έπεσε νεκρός λίγο μετά τις 08:00 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις άνδρες έφθασαν στο σημείο της επίθεσης με ένα κλειστό βαν και γάζωσαν τον άτυχο άνδρα. Στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες.

Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν με το βαν, το οποίο έκαψαν στην Παλλήνη, από όπου και αποχώρησαν με μηχανές μεγάλου κυβισμού προς την περιοχή του Ασπροπύργου. Οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα του θύματος δεν λειτουργούσαν και έτσι δεν έχει καταγραφεί η δολοφονική επίθεση.

Το συμβόλαιο θανάτου του 38χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα φαίνεται να σχετίζεται, σύμφωνα με αστυνομικούς ασφάλειας Αττικής, με τη νέα τάξη πραγμάτων στα εγκληματικά δρώμενα της λεγόμενης Greek Mafia.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση συνδέεται με το παρελθόν του θύματος και τις διαφορές, οι οποίες ενδεχομένως προέκυψαν στο πλαίσιο της επικυριαρχίας στη λαθρεμπορία και νόθευση υγρών καυσίμων που έχουν επεκταθεί διάφορες ομάδες της ελληνικής μαφίας.

Οι εκτελεστές από ό,τι φαίνεται παρακολουθούσαν το θύμα, επιτέθηκαν εναντίον του όταν εκείνος βγήκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του πυροβόλησαν περισσότερες από 20-25 φορές με πολεμικό καλάσνικοφ και  στη συνέχεια έκαψαν το βανάκι που ήταν κλεμμένο και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες.

Ο 38χρονος το 2004 είχε κατηγορηθεί ως μέλος ομάδας εκβιαστών του Μανώλη Καραγιάννη.  Σημειώνεται ότι βενζινάδικο του θύματος είχε γίνει και στο παρελθόν στόχος αγνώστων δραστών που είχαν ρίξει χειροβομβίδα.

Μέλη της Greek Mafia που έχουν δολοφονηθεί είχαν εντάξει στο παράνομο ρεπερτόριό τους και τη λαθρεμπορία και νόθευση καυσίμων και μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί οι διελεύσεις βυτιοφόρων με χημικούς διαλύτες από τη Βουλγαρία. Ενδεικτικά, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας, ένα λίτρο χημικού διαλύτη κοστίζει 0,10 ευρώ και πωλείται ως νοθευμένη βενζίνη πάνω από 2 ευρώ.

Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου – Τι λέει ο πατέρας του

Ο Αναστάσιος Μήτσου, πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου βενζίνης που δολοφονήθηκε το πρωί του Σάββατου, παρά τον πόνο του για την εκτέλεση του γιου του, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση καταγγέλλοντας ότι «η νύχτα» σκότωσε το παιδί του. Στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατί δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα και τους μπράβους για τα μαγαζιά του. Οι βρώμικοι Αστυνομικοί ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα.

Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμένες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει επιχειρηματίας καυσίμων καθαρόςς, χωρίς να κάνει λαθρεμπόριο καυσίμων ή να μην είναι υπόδουλος κακοποιών.

Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια και ο όμιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των λαθρεμπόρων της νύχτας και των μπράβων.

Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας.

Οι “έμπειροι” αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι, πώς και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα.

ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.

Όχι άλλο αίμα από τους στυγνούς δολοφόνους που προέρχονται από το χώρο της νύχτας.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών και της ιατρικής κοινότητας αποτυπώνεται σε μεγάλη έρευνα που διενήργησε για λογαριασμό του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου η εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO....

ΕΛΛΑΔΑ

Η αφρικανική σκόνη υποχωρεί σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Όπως τονίζει σε ανάρτησή του ο ίδιος, το...

ΕΛΛΑΔΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΓΣΕΕ την αφίσα και την διακήρυξη της 24ωρης απεργίας που με απόφασή της προκήρυξε για την 1η Μάη. Όπως αναφέρει:...

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα απόκοσμο και αποπνικτικό σκηνικό δημιούργησε η επέλαση της αφρικανικής σκόνης που σκέπασε τα τελευταία 24ωρα τη χώρα μας. Από την Κρήτη μέχρι τον...