Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ανθρώπινο μέλος της ακρωτηριασμένης σορού

Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένα μέλος από το ακρωτηριασμένο και ακέφαλο πτώμα, το οποίο είχε βρεθεί την Κυριακή, στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr βρέθηκε συγκεκριμένα το πόδι το οποίο είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή που βρέθηκε η σορός, το Καλοχώρι.

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες περισσότερες λεπτομέρειες για τον εντοπισμό του μέλους, ωστόσο αξίζει να αναφερθεί ότι η σορός ταυτοποιήθηκε χθες από την αρμόδια υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και ανήκει σε 24χρονο άνδρα πακιστανικής καταγωγής.

Το τατουάζ που οδήγησε στην ταυτοποίηση της σορού
Το πτώμα ανήκει άνδρα απροσδιόριστης ηλικίας, βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ επιπλέον ήταν ακρωτηριασμένο, καθώς έλειπε το κεφάλι και τα κάτω άκρα του.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης αναζητούσε από την πρώτη στιγμή πληροφορίες με τις βάση τις οποίες θα μπορέσει να ταυτοποιήσει τη σορό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματοςη σορός φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava» και καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.

Η σορός φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, το πτώμα εντόπισε ένας ψαράς τις πρωινές ώρες της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου, προς τη Χαλάστρα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος για τη συλλογή στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

«Έμφραγμα» αναμένεται να προκαλέσει στην Αθήνα και σε μεγάλο κομμάτι της χώρας η αυριανή απεργία, την οποία έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή συνδικάτων...

ΕΛΛΑΔΑ

Ο 31χρονος Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος σκοτώθηκε ενώ έκανε εργασίες σε οικοδομή, καταγόταν από το Ελεύθερο Γρεβενών και τα τελευταία χρόνια έκανε...

ΕΛΛΑΔΑ

Την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες μέρες σχολίασε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς επισημαίνοντας σε ποιες περιοχές οι κάτοικοι πρέπει να προσέξουν περισσότερο....

ΕΛΛΑΔΑ

Με χειροκροτήματα και φωνές ενθουσιασμού υποδέχτηκαν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φρέντη Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές οι υποστηρικτές και...