Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

VOGE 500DS & 500DSX: Με 100 € παίρνεις βαλίτσες αξίας 990 €

Ενόψει καλοκαιρινών διακοπών, η αντιπροσωπεία της Voge στην Ελλάδα ανακοίνωσε μια προσφορά προς όλους τους νέους ιδιοκτήτες των μοντέλων 500DS & 500DSX.

Όσοι κάνουν δικό τους τώρα ένα από τα δύο μοντέλα, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και το Adventure pack της Voge, που αποτελείται από τρεις εργοστασιακές αλουμινένιες βαλίτσες συνολικής χωρητικότητας 107 λίτρων, μαζί με τις βάσεις στήριξης, στην τιμή των 100 €, από 990 € που είναι η κανονική τους τιμή.

Η απόκτηση των 500DS/DSX μπορεί να γίνει με δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/7/2022 και για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών.

VOGE 500DS & 500DSX

Tα δύο μοντέλα της Voge είναι σχεδιασμένα για οδήγηση εντός κι εκτός δρόμου. Κινούνται από δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 500 cc ο οποίος αποδίδει 47 hp/8.500 rpm, που δίνει το δικαίωμα να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα και αναβάτες με δίπλωμα οδήγησης Α2.

Οι δύο μοτοσυκλέτες εξοπλίζονται με επώνυμα περιφερειακά, όπως αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ψεκασμός και ABS Bosch. Η δυνατότητα απενεργοποίησης του δικάναλου ABS και οι ακτινωτοί τροχοί με τα διπλής χρήσης ελαστικά (500DSX) θα εκτιμηθούν δεόντως από τους αναβάτες που θέλουν να οδηγούν δυναμικά και στο χώμα.

Διαθέτουν επιπλέον συνδεσιμότητα bluetooth μέσω του πίνακα οργάνων TFT, ρυθμιζόμενο – χωρίς χρήση εργαλείου – ανεμοθώρακα, θύρα φόρτισης USB, πλαϊνό και κεντρικό σταντ και άγκιστρο ασφαλούς ανάρτησης κράνους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο https://voge.gr/500ds-dsx.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το μοντέλο που χάραξε τη δική του ιστορία στο ράλι Παρίσι-Ντακάρ από την δεκαετία του ’70, αναβίωσε πριν από λίγα χρόνια στη νέα Tenere...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό και τις ασταθείς συνθήκες, η εταιρεία διατήρησε με επιτυχία την κερδοφόρα ανάπτυξή της και υπερασπίστηκε την κορυφαία θέση της στην...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ενσωματώνοντας το λογισμικό της Breathe στην πλατφόρμα διαχείρισης μπαταρίας που εξελίχθηκε εσωτερικά από τη Volvo Cars, για τη βελτίωση της απόδοσης της τεχνολογίας φόρτισης,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Για 10η συνεχόμενη χρονιά, η Hyundai Motor Company βραβεύεται με τα iF Design Awards, αυτή τη φορά για το IONIQ 5 N και το...