Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο: Τρελή πορεία Ι.Χ – Κόπηκε στα δύο μοτοσικλέτα

Σφοδρότατη ήταν η σύγκρουση της μοτοσικλέτας του 35χρονου Γιώργου Κορωνίδη αρχικά με το όχημα 36χρονης και ακολούθως με δεύτερο όχημα.

Μάλιστα η μοτοσικλέτα του 35χρονου κόπηκε στα δύο.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι είναι η 24η θανατηφόρα σύγκρουση που μετρά η Αστυνομία, ενώ άλλες δύο μετρούν οι Βρετανικές Βάσεις.

Ήταν γύρω στις 7.45 αργά χθες το απόγευμα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 35χρονος. Η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε και με δεύτερο όχημα που ακολουθούσε το όχημα της 36χρονης.

Όπως φαίνεται από τις εξετάσεις, η 36χρονη προσπαθούσε να στρίψει δεξιά για να εισέλθει στο χώρο όπου διαμένει με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση, ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε σοβαρά. Να σημειωθεί ότι, έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διασωληνώθηκε και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου γύρω στις 2 σήμερα τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματα του.

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

“Οι μοτοσικλετιστές κυρίως αποτελούν θύματα των τροχαίων”, επισημαίνει ο κ. Ανδρέου και καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση των εργαζομένων στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στη 1.30μμ στα πλαίσια απόφασης του σωματείου εργαζομένων που στηρίζει και η ΕΙΝΑΠ, με...

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Βουλή εισάγεται σήμερα για συζήτηση το νομοσχέδιο για τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες. Με τις νέες διατάξεις οι υπηρεσίες του Δημοσίου θα αντλούν τα απαραίτητα...

ΕΛΛΑΔΑ

Απανθρακωμένα ανασύρθηκαν δύο άτομα τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οίκημα και οικία στη Λακωνία και τη Ροδόπη αντίστοιχα. Χθες τα μεσάνυχτα...

ΕΛΛΑΔΑ

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, από τις προμεσημβρινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία στην...